Štelovanje Sigurnosnog Ventila Na Bojleru

/Štelovanje Sigurnosnog Ventila Na Bojleru

Štelovanje sigurnosnog ventila na bojleru je jedna od usluga servisa Super Vodoinstalater. Štelovanje sigurnosnog ventila na bojleru, zamena sigurnosnog ventila kao i servis bojlera radimo svakoga dana tokom godine. Povoljna cena za sve hitne intervencije. Ukoliko Vam treba popravka bojlera ili bilo koja druga usluga vodoinstalatera po vašem pozivu dolazimo isti dan.

štelovanje sigurnosnog ventila na bojleru

Štelovanje sigurnosnog ventila na bojleru- Cena

Štelovanje sigurnosnog ventila na bojleru radimo po povoljnoj ceni. Bojler je uredjaj bele tehnike bez koga ni jedno kupatilo ne funkcioniše. Zato je njegova ispravnost veoma bitna kako bi ljudi mogli obavljati normalmo svoje dnevne obaveze. Pored ispravnog rada grejača, termostata, instalacija i sigurnosni ventil je deo koji mora ispravno raditi kako bi bojler obavljao svoju funkciju. Sigurnosni ventil se nalazi na cevi hladne vode koja ulazi u bojler. Da nema sigurnosnog ventila na bojleru ili da je on neispravan moglo bi doći do pucanja bojlera. A u drugom slučaju zagrejana voda iz kazana mogla bi se vratiti u vodovodnu mrežu. Uloga ventila je da ne dozvoljava nagle promene pritiska u vodovodnoj mreži. Takodje mu je uloga da blokira dolazak vruće vode iz bojlera u mrežu i ukoliko dodje do povećanja pritiska da ispusti višak vode. Za sve popravke i štelovanje ventila potreban je dobar vodoinstalater.

Popravka ventila na bojeru

Popravka ventila na bojleru se može uraditi, ali naš je savet da je najbolje rešenje njegova zamena. Nekada je dovoljno samo naštelovati ventil i time ga vratiti u rad. Neprijatelj svakog ventila je kamenac u vodi. Vremenom dolazi do skupljanja kamenca na ventilu i tada on gubi svoju funkciju. Ukoliko primetite da vaš ventil na bojleru ima neke promene reagujte na vrema kako bi ste izbegli veću štetu. Ako do sada niste pronašli dobrog vodoinstalatera možete se obratiti nama. Svi naši majstori su spremni da Vam pruže sve vrste vodoinstalaterskih usluga. Kako se ovim poslom bave dugi niz godina svaki kvar otlaknjaju brzo i efikasno. Usluge pružamo svim fizičkim i pravnim licima svakoga dana tokom cele godine. Garanciju dajemo na sve pružene usluge i zamenjene delove tokom intervencije. Kada završimo sa radom prostor za sobom ostavljamo urednim i čistim.

Pozovi 069 623 301