Zamena Creva Na Bojleru

/Zamena Creva Na Bojleru

Zamena creva na bojleru, zamena sigurnosnog ventila na bojleru su samo neke od usluga koju vodimo kao servis bojlera. Zamena creva na bojleru se vrši za sve tipove protočnih i klasičnih bojlera. Brza i kvalitetna usluga, po pozivu dolazimo isti dan. Povoljna cena za hitne intervencije za koje dolazimo u najkraćem roku.

zamena creva na bojleru

 

Zamena creva na bojleru- Usluga

Zamena creva na bojleru je naša redovna usluga za koju nas možete pozvati svakoga dana tokom cele godine. Svaki bojler ima termostat, grejač, kazan, sigurnosni ventil i creva za vodu. Koliko god mislili da creva nisu bitan deo uredjaja varate se. Njihova uloga je jako značajna za ispravan rad uredjaja. Ona dovode hladnu vodu do kazana i sprovode toplu vodu do slavine ili tuša. Nefunkcionisnjem creva staje i rad bojlera. Kada primetite da na crevu postoje tragovi vode ili da crevo curi nemojte ignoristi tu činjenicu. Pravovremenom intervencijom sprečavate mogućnost nastanka poplave u prostoru. Uvek je jeftiniji na početku manji izdatak nego na kraju ako dodje do poplave u objektu. Crevo najčešće strada na krajevima gde se skuplja kamenac koji dovodi do kvara. Ukoliko Vam je potreban profesionalni vodinstalater koji će brzo da otkloni kvar na bojleru a nemate ga pozovite nas.

Creva za bojler

Creva za bojler mogu biti različitih dužina od 20 cm do 100 cm. Bojler sa vodom može biti vezan sa krutim crevima ili sa gibljivim crevima to jest brinoks crevima. Mi uvek preporučujemo brinoks creva jer ona duže traju a njhova cena nabavke nije velika. Ona mogu da izdrže jak pritisak vode prilikom odvrtanja slavine. Pogotovu mogu da izdrže viskoke temperature vode jer su napravljena od izdržljivog materijala koji je otporan na koroziju. Isto tako možda Vam se čini da je zamena creva lak posa.U pravu ste ali samo ako ga izvodi pravi majstor. Kada nas pozovete dolazimo i za kratko vreme vršimo zamenu creva na vašem bojleru. Svaku uslugu pružamo na odgovoran i profesionalan način. Mi nudimo garanciju da će posao biti uradjen adekvatno i kvalitetno. Usluge pružamo svim pravnim i fizičkim licima svakoga dana tokom cele godine. Nakon završenog posla prostor ostavljamo uvek čistim i urednim.

Pozovi 069 623 301