Čišćenje Bojlera

/Čišćenje Bojlera

Čišćenje bojlera Metalac, Termorad, Elit, Gorenje, Dom Pančevo, Elmac i ostalih brendova radimo u gradovima Beograd, Kragujevac, Niš, Čačk, Novi Sad. Povoljna cena za uslugu čišćenje kamenca u bojleru. Majstor za bojler vam je dostupan svakog radnog dana i subotom. Servis bojlera za kupatilo svih kapaciteta je naša specijalnost. Garancija na kvalitet usluge.

Čišćenje bojlera cena

Cena za čišćenje bojlera od kamenca iznosi od 2.500 dinara. U slučaju da je grejač bojlera oštećen ili dotrajao zamena grejača u bojleru se doplaćuje. Tačnu cenu vodoinstalterske usluge će saopštiti majstor vodoinstalater kada sagleda celokupnu situaciju na terenu. Prikazana cena vodoinstalatera se odnosi na dolazak na vašu adresu i rad majstora. Naš bojler servis uspešno posluje više od 10. godina u gradovima Novi Sad, Beograd, Niš, Kragujevac, Čačak. Vodoinstalaterske usluge pružamo kako fizičkim tako i pravnim licima.

Kada treba raditi čišćenje kamenaca u bojleru?

Na teritoriji Srbije zastupljena je tvrda voda koju dobijamo iz vodovoda za održavanje lične higijene ili pranje sudova. Tvrda voda je puna sedimenta koji se vremenom taloži u kazanu bojlera. Dok grejač zagreva vodu u bojleru iz vode se izdvaja kanenac. Kamen se lepi za grejač što utiče na njegov rad. Grejač koji je obložen kamencem troši više struje kako bi postigao zadatu temperaturu vode. Kada primetite da se voda u bojoleru sporije zagreva nego što je to uobičajeno, čujete da bojler pucketa dok greje vodu jasan je znak da je došlo do nakupljanja kamenac u kazanu. Preporučujemo da čišćenje kamenca u bojleru obavite barem jednom u toku godine.

Čišćenje kamenca iz bojlera

Kupatilski bojler od 30, 50, 80 litara je uredaj bele tehnike koji nam pruža toplu vodu za kupanje, tuširanje, umivanje. Svima je poznato da je bojler potencionalna bomba u kući, pa samim tim predstavlja opasnost po ukućane. Kako bi imali siguran i funkcionalan bojler servisiranje istog treba raditi redovno. Najveći neprijatelj bojlera je kamenac koji se nakuplja u kazanu, crevima, grejaču. Velika količina kamenca može dovesti do oštećenje kazana bilo da je od emejala ili prohroma. Tada nastaje curenje bojlera ispod ili na termostatu. Ako vaš bojlere ne radi zbog uticaja kamenca možete nas konataktirati. Čišćenje kamenca u bojleru uradićemo profesionalno po svim standardima struke. Imamo iskustvo i veliko znanje, posedujemo rezervne delove za bojlere što nam omogućava da servis bojlera obavimo brzo i efikasno. Ukoliko vam je potreban profesionalni bojler majstor za čišćenje kamenca možete nam se obratiti. Potrudićemo se da vodoinstalatersku uslugu pružimo u toku istog dana, najkasnije sutra.

čišćenje bojlera

Pozovi 069 623 301