Zamena Termostata Na Bojleru

/Zamena Termostata Na Bojleru

Zamena termostata na bojleru je jedna od usluga servisa Super Vodoinstalater. Zamena termostata na bojleru, zamena grejača na bojleru i servis bojlera radimo svakoga dana tokom cele godine. Najbolja cena usluge za hitne intervencije. Kada nas pozovete popravka bojlera se radi isti dan. Vodoinstalatera možete zakazati kada to odgovara vama i vašem vremenu.

zamena termostata na bojleru

Zamena termostata na bojleru svih modela i proizvodjača

Zamena termostata na bojleru svih modela i proizvodjača se obavlja na protočnim i klasičnim bojlerima. Uloga termostata na bojleru je da kontroliše količinu zagrejane vode u kazanu bojlera. Preko termostata se kontroliše rad grejača i on grejaču daje signal koliko treba da zagreje vodu u bojleru. Ako vidite da grejač ne greje dovoljno vode može se desiti da termostat nije ispravan. Kako su ova dva dela na bojleru povezana jedan sa drugim kada dodje do kvara oba se morju pregledati da bi se ustanovio pravi uzrok kvara. Najčešći je slučaj da je grejač neispravan ali i termostat može stradati od same njegove dotrajalosti. Zamena termostata ne traje dugo. Kako smo uradili veliki broj popravki na bojlerima, ova vrsta usluge našim majstorima nije nikakav problem. Ukoliko Vam treba siguran i profesionalni vodoinstalater a do sada ga niste imali pozovite naš servis.

Servis bojlera

Servis bojlera i popravka bojlera je naša regularna usluga koju pružamo dugi niz godina. Pored klasičnih bojlera radimo i servis protočnih bojlera kao i svaku vrstu popravke na njemu. Mi znamo koliko je bitno da bojler ispravno funkcioniše u svakom stambenom ili poslovnom prostoru. Iz tog razloga kada nas pozovete u najkraćam vremenskom roku dolazimo na vašu adresu. Svaku vrstu kvara brzo otklanjamo kako bi ste mogli da nastavite sa redovnim obavezama. Kada Vam zatreba montaža bojlera bilo kog kapaciteta, zamena creva na bojleru, štelovanje sigurnosnog ventila na bojleru ili bilo koja druga vodoinstalaterska usluga mi smo tu za Vas. U našem servisu sve usluge obavljaju iskusni, odgovorni i kvalifikovani majstori. Za sve usluge kako za fizička tako i za pravna lica smo dostupni svakoga dana u toku cele godine. Garanciju dajemo na pružene usluge i zamenjene delove tokom intervencije. Prostor u kome se radi bilo kakva intervencija ostavljamo čistim i urednim.

Pozovi 069 623 301