Zamena Grejača Na Bojleru

/Zamena Grejača Na Bojleru

Zamena grejača na bojleru, zamena termostata na bojleru kao i servs bojlera radimo svakoga dana u toku cele godine. Kada dodje do pucanja sigurnosnog ventila na bojleru radimo hitne intervencije. Za popravke kvarova na bojleru i na uredjajima bele tehnike dolazimo isti dan. Zamena grejača na bojleru se radi za svaki model bojlera bilo kog kapaciteta.

zamena grejača na bojleru

Zamena grejača na bojleru – Cena

Zamena grejača na bojleru se obavlja za veoma kratko vreme. Za ovu uslugu kao i sve ostale vodoinstalaterske usluge nudimo povoljne cene. Svaki bojler bilo kog tipa se sastoji iz nekoliko delova. I svaki deo ima svoju odredjenu ulogu u funkcionisanju bojlera. Uloga grejača u bojleru je da svojim radom vrši zagrevanje vode u kazanu bojlera. Kad primetite prilikom kupanja da tople vode nema dovoljno kao obično verovatno da je došlo do kvara na grejaču. Kvarovi na grejaču se dešavaju najčešće zbog taloženja kamenca na njemu ili zbog fabričke greške na grejaču. Loš kvalitet vode koja je puna kamenca se vremenom taloži na samom grejaču. Osim što kamenac dovodi do kvara na grejaču on isto tako svojim delovanjem na grejač dovodi i do povećanja potrošnje električne energije. Ukoliko do sada niste imali majstora koji će kvalitetno i brzo otkloniti kvar na grejaču bojlera pozovite nas.

Popravka bojlera

Kada Vam treba popravka bojlera pozovite servis Super Vodoinstalater. Naši majstori su stručni i iskusni za sve vrste kvarova na bojleru bilo kog modela i proizvodjača. Kako se bavimo popravkom i servisom bojlera dugi niz godina upoznati smo sa svakom vrstom kvarova na ovom uredjaju bele tehnike. Do sada smo pružanjem svojih usluga otklonili veliki broj kvarova na bojleru u mnogim stambenim i poslovnim objektima. Ukoliko Vam zatreba zamena termostata na bojleru, montaža bojlera, zamena instalacije na bojleru ili bilo koja druga vodoinstalaterska usluga možete nas pozvati. Sve vodoinstalaterske hitne intervencije obavljamo u najkraćem vremenskom roku. Servis i popravku bojlera radimo na svim protočnim i klasičnim bojlerima. Radno vreme servisa je svakoga dana vikendom i praznicima tokom cele godine. Za sve pružene usluge kao i za zamenjene delove tokom intervencije dajemo garanciju.Usluge pružamo svim fizički i pravnim licima. Prostor gde izvodimo radove uvek ostavljamo čistim i urednim.

 

Pozovi 069 623 301