Montaža Kuhinjskog Bojlera

/Montaža Kuhinjskog Bojlera

Montaža kuhinjskog bojlera je jedna od usluga servisa Super Vodoinstalater. Montaža kuhinjskog bojlera kao i servis protočnog bojlera radimo svakoga dana tokom cele godine. Nudimo povoljne cene usluge za montažu bojlera bilo kog kapaciteta. Po vašem pozivu hitne intervencije se obavljaju u najkraćem roku. Za uslugu ugradnja sudopere i popravka bojlera dolazimo isti dan.

montaža kuhinjskog bojlera bojlera

Montaža kuhinjskog bojlera – Servis bojlera

Montaža kuhinjskog bojlera se vodi kod nas kao usluga servis bojlera. Pored šporeta i frižidera bitnu ulogu u svakoj kuhinji ima i bojler. Kako su kuhinjski bojleri malog kapaciteta i malih dimenzija lako se postavljaju. Mogu se naći u svim restoranima, poslovnim objektima u tolaetima malih dimenzija i naravno kuhinjama. Obično se postavljaju gde nema potrebe za većom količinim tople vode. Ako imate potrebu za većom količinom tople vode ona se može dovesti u vašu kuhinju sa kupatilskog bojlera. To se radi tako što se slavina iz kuhinje direktno crevima poveže na bojler u kupatilu. U poslednje vreme porodice koje imaju veći broj članova koriste ovaj sistem dovoda tople vode do kuhinje. Kuhinjski bojleri se postavljaju iznad sudopere na zid. Njegova montaža ne traži puno vremena. Putem creva se povezuje sa slavinom a preko utičnice se dobija struja.

Popravka kuhinjskog bojlera

Delovi koji se najčešće kvare na kuhinjskom bojleru su termostata i grejač. Uzroci njihovog kvara mogu biti sama dotrajalost dela ili skupljanje kamenca na grejaču. Kamenac je uzročnik nastanka većine kvarova u bilo kom bojleru. Osim montaže i popravke kuhinjskog bojlera radimo servis i popravku svih vrsta bojlera bilo kog modela i kapaciteta. Ukoliko Vam trebaju profesionalni i odgovorni vodoinstalateri pozovite naš servis. Dugogodišnje iskustvo nam omogućava da svaku vrstu kvara na bojeru otklonimo veoma brzo bez obzira kog je modela ili kapaciteta. Svakom poslu prilazimo odgovorno bilo da se radi o malom kvaru ili nekoj složenoj intervencije. Majstora možete zakazati kada to odgovara vašem vremenu. Za svaku vrstu vodoinstalaterskih usluga smo dostupni svakoga dana u toku cele godine. Sve usluge pružamo kako fizičkim tako i pravnim licima. Garanciju dajemo na sve izvedene radove kao i na rezervne delove koje mi nabavljamo. Prostor u kom radimo nakon završetka posla ostavljamo čistim i urednim.

Pozovi 069 623 301