Popravka Sigurnosnog Ventila Na bojleru

/Popravka Sigurnosnog Ventila Na bojleru

Popravka sigurnosnog ventila na bojleru radivse svakoga dana 24 sata tokom cele godine. Popravka sigurnosnog ventila na bojleru i njegovu zamenu kao i servis bojlera radimo na svim modelima bilo kog proizvodjača. Povoljna cena za uslugu zamena grejača, zamena instalacija na bojleru, zamena termostata. Za hitne intervecije dolazimo u najkraćem vremenskom roku od vašeg poziva.

Popravka sigurnosnog ventila na bojleru

Popravka sigurosnog ventila na bojleru- Super Vodinstalater

Popravka sigurnosnog ventila na bojleru kao i sve vodoinstalaterske usluge sersvis Super Vodinstalater radi za sve modele bojlera bilo kog proizvodjača. Da se bezbednost ljudi ne bi ugrozila potreban je ispravan rad bojlera u stambenom ili poslovnom prostoru. Tu ulogu za bezbednost bojlera obavlja sigurnosni ventil.  On se nalzi na svim bojlerima velike zapremine. Samo mu ime kaže da ventil obavlja sigurnosnu funkciju tako što kontroliše pritisak vode u bojleru. Kada dolazi do rasta temperature vode u kazanu povećava se i pritisak u bojleru i on tada reguliše pritisak koji nastaje. Zato je ventil možda i najbitniji deo na bojleru koji mora ispravno funkcionisati. Ukoliko posumljate da sa ventilom nešto nije uredu reagujte odmah kako bi sprečili nastanak neželjene situacije. Znak da  treba uraditi popravku ili zamenu ventila je promena njegove boje, curenje ventila ili kada dodirnete cev na kojoj se on nalazi, ona ne sme biti topla ili vruća.

Popravka sigurnosnog ventila na  bojleru- Usluga

Popravku sigurnosnih ventila na bojlerima su samo neke od naših vodoinstalaterski usluga koje radimo. Za sve nodumice koje imate oko ventila bilo koje vrste možete nas pozvati. Da bi bojler ispravno radio potreban Vam je profesionalni vodoinstalater. Ukoliko dodje do zastoja rada grejača, termostata, ventila pozovite naš servis. Poslaćemo Vam odgovornog, obučenog i iskusnog majstora za bojler. Brzo i efikasno otkloniće svaki kvar na  bojleru bilo da je on montiran horizontalno ili vertikalno. Usluge pružamo na svim protočnim i klasičnim bojlerima, većih ili manjih kapaciteta koji se nalaze u kuhinji ili kupatilu. Zamena ventila za vodu, zamena EK ventila, odgušenje vodovodnih cevi i ostale vodoinstalaterske usluge radimo svakoga dana 24 sata tokom cele godine.

Usluge pružamo svim fizičkim i pravnim licima. Garanciju dajemo za sve izvedene radove kao i na rezervne delove. Po završenom poslu prostor ostvljamo urednim i čistim.

Pozovi 069 623 301