Servis Kuhinjskog Bojlera

/Servis Kuhinjskog Bojlera

Servis kuhinjskog bojlera i montaža kuhinjskog bojlera su redovne usluge u servisu Super Vodoinstalater. Kada vam treba servis kuhinjskog bojlera i popravka bojlera, majstora možete zakazati kad to odgovara vašem vremenu. Nudimo povljne cene za sve vodoinstalaterske usluge kao i za hitne intervencije. Za ugradnju sanitarija i popravku baterija u kupatilu dolazimo isti dan.

Servis kuhinjskog bojlera

Servis kuhinjskog bojlera svih modela i proizvodjača

Servis kuhinjskog bojlera svih modela i proizvodjača vršimo svakoga dana tokom cele godine. Kuhinjski bojler ima značajnu ulogu u svakom domaćinstvu ili poslovnom objektu. Preko njega dobijate toplu vodu sa kojom  perete sudove. Jako su zahvalni zbog svojih malih dimenzija i mogu se ugraditi u svaki prostor. Oni se uvek kače iznad sudopera, i za njihovu montažu je potrebno malo veštine i vremena. Njihov kapacitet se kreće izmedju 5l i 10l i malo im vremena treba da zagreju vodu. Koliko je bitan ovaj uredjaj shvatimo tek kada dodje do kvara na njemu. Danas na tržištu postoji veleki broj kuhinjskih bojlera u ponudi. Kada birate bojler za vašu kuhinju možete nas pozvati da Vam damo savet koji se model i proizvodjač pokazao kao najbolji na našem tržištu. Na vama je samo da izaberete bojler, a na nama da uradimo montažu i kada zatereba servis i popravku istog.

Zamena grejača na kuhinjskom bojleru

Na prostoru gde živimo suočeni smo sa tvrdom vodom koja je puna kamenca. Verovatno ste uvideli koliki je kamenac neprijatelj svakog uredjaja koji koristi vodu. A naročito je to vidljivo kada se radi o bojlerima bilo kog modela i kapaciteta. Svojim taloženjem na grejaču izaziva sporije grejanje vode i stvara veću potrošnju električne energije. Ukoliko Vam treba zamena grejača na bojleru ili zamena termostata a nemate adekvatnog majstora da to uradi brzo i kvalitetno pozovite naš servis. Dugogdišnje iskustvo naših majstora nam omgućava da Vam možemo pružiti svaku vrstu vodoinstalaterskih usluga na profesionalan način. Sve usluge pružamo kako fizičkim tako i pravnim licima. Radno vreme servisa je svakoga dana u toku cele godine. Garanciju dajemo na sve pružene usluge i na rezervne delove koje mi nabavljamo. Prostoriju gde radimo uvek za sobom ostavljamo urednom i čistom.

Pozovi 069 623 301