Zamena Sigurnosnog Ventila Na Bojleru

/Zamena Sigurnosnog Ventila Na Bojleru

Zamena sigurnosnog ventila na bojleru vodimo kao uslugu servis bojlera. Ukoliko Vam bojler curi na sigurnosnom ventilu zamena sigurnosnog ventila na bojleru se vodi kao hitne intervecije.  Za sve regularne popravke na bojleru dolazimo isti dan. Kada Vam treba montaža bojlera, montaža protočnog bojlera i ostale vodoinstalaterske usluge pozovite servis Super Vodoinstalater.

zamena sigurnosnog ventila na bojleru

Zamena sigurnosnog ventila na bojleru- Svih modela i proizvodjača

Zamenu sigurnosnog ventila na bojleru radimo za sve modele svih poizvodjača. Od svih delova na bojleru možda najbitniji deo je sigurnosni ventil. Kako bi bojler radio ispravno i da se ne bi ugrozila vaša bezbednost rad sigurnosniog ventila mora biti apsolutno ispravan. Ako vidite da rad ventila nije kako treba ili ventli curi treba odmah reagovati. Odlaganjem poziva majstoru možete ugroziti bezbednst kako vašu tako i vaših ukućana. Ukoliko nemate kvalifikovanog i pouzdanog vodoinstalatera možete pozvati naš servis. Svi naši majstori su obučeni za rad na svim vrstama bojlera bili oni protočni ili klasični. Takodje svojim zananjem i iskustvom u kratkom roku menjaju sigurnosni ventil na bojleru i rade njegovo štelovanje. Do sad smo puno puta uradili zamenu sigurnosnog ventila na bojleru u mnogim poslovnim i stambenim prostorima. Nijedna vodoinstalaterska usluga za naše majstore nije nepoznanica ako Vam zatrebamo pozovite nas.

Provera ispravnosti sigurnosnog ventila

Provera ispravnosti sugurnosnog ventila se može izvršiti na nekoliko načina. Najednostavniji nači da utvrdite stanje ventila je da ga dodirnete i ako je cev topla ili vruća to je znak da je ventil neispravan. Drugi način provere ventila se radi tako što odvrnete malo kapu ventila i ukoliko voda curi znak je da je ventil ispravan. Ukoliko nema vode da curi ili kaplje kada to uradite pozovite nas odmah. Osim zamene sigurnosnog ventila radimo i zamenu grejača, termostata, instalacija kao i zamenu creva na bojleru. Pri zameni grejača na bojleru očistićemo sav kamenac koji se nalazi u kazanu bojlera. Za sve vodoinstalaterske usluge smo dostupni svakoga dana u toku cele godine. Usluge pružamo kako fizičkim tako i pravnim licima. Garanciju dobijate na sve izvedene usluge kao i na zamenjene delove. Prostor po završenom poslu ostavljamo urednim i čistim.

Pozovi 069 623 301