Montaža Bojlera

/Montaža Bojlera

Usluga montaža bojlera Vam je dostupna svakoga dana tokom godine. Montaža bojlera, montaža wc šolje, montaža kade i ostale sanitarije su neke od usluga za koje nudimo povoljne cene. Hitne intervencije obavljamo u kratkom roku. Za redovne popravke kvarova dolazimo isti dan. Najbolji majstori u servisu Super Vodoinstalater pružaju sve vrste vodoinstalaterskih usluga.

montaža bojlera

Montaža bojlera u kupatilu

Montaža bojlera u kupatilu kao i ugradnja sudopere  pripada usluzi ugradnja sanitarija. Da bi svi sanitarni elementi funkcionisali u kupatilu potrebno je kvalitetno uraditi montažu i ugradnju istih. Za zamenu wc šolje, kade, tuš kabine, umivaonika i ostalih elemenata potreban je stručan majstor. Veliki značaj za normalno svakodnevno funkcionisanje ima bojler. Osim montaže radimo i demontažu starih bojlera u svim stambenim i poslovnim objektima. Montaža i uopšte svaki rad na bojleru zahteva angažovanje profesionalnog vodoinstalatera. Kad su Vam potrebni odgovorni i kvalifikovani majstori pozovte naš servis. Do sad smo uradili veliki broj postavljnja bojlera različitih kapaciteta. Brza usluga kao i zadovoljstvo klijenta obavljenim poslom je odlika svih naših majstora. Montažu bojlera u kupatilu i sve druge usluge možete zakazati kada to odgovara vašem vremenu.

Zamena bojlera – Usluga

Ukoliko Vam treba usluga zamena bojlera u kuhinji bilo da je protočni ili klasičan bojler u pitanju po vašem pozivu uradićemo u kratkom roku. Poštujemo vaše vreme jer smo svesni koliko Vam to znači. Možda deluje da je montaža bojlera laka, ali nepravilnim postavljanjem možete napraviti veću štetu i možda ugroziti vašu bezbednost. U zavisnosti od mesta gde je predvidjeno postavljanje bojlera ugradjujemo ih vertikalno ili horizontalano. Za svaku intervenciju posedujemo neophodan alati i sve instrumente. Naši vodoinstalateri su dostupni za svaki svet koji Vam je potreban. Pored montaže i servisa bojlera pružamo i sve ostale vodoinstalaterske usluge za sva pravna i fizička lica. Poput odgušenja vodovodnih cevi, kanalizacije, otpušenja wc šolje, kade, sudopere. Radimo zamenu ventila za vodu svih vrsta kao i ugradnju svih sanitarija. Servis Super Vodoinstalater Vam je dostupan svakoga dana 24 sata vikendom i praznicima. Garnaciju dajemo za sve vodoinstalaterske usluge i zamenjene delove tokom intervencije. Nakon obavljenog posla prostor za sobom ostavljamo čistim i urednim.

Pozovi 069 623 301