Montaža Protočnog Bojlera

/Montaža Protočnog Bojlera

Kad Vam zatreba montaža protočnog bojlera dolazimo isti dan. Servis Super Vodoinstalater za usluge popravke kvarova, hitne intervencije i montaža  protočnog bojlera stoji Vam na raspolaganju svakoga dana 24 sata. Najbolja cena za popravke kvarova na bojlerima. Brza usluga za sve vrste odgušenja na sanitarijama kao i kod svih vodoinstalaterskih poslova.

montaža protočnog bojlera

Montaža i servis protočnog bojlera

Pored ugradnje standardnog bojera potrebna Vam je i montaža i servis protočnog bojlera? Osim montaže protočnog bojlera za kupatilo, vršimo ugradnju i kuhinjskih protočnih bojlera svih modela. Majstori servisa Super Vodoinstalater imaju iskustvo, znanje i kvalifikovani su za sve modele protočnih bojlera. Bilo da se radi o stambenom ili poslovnom prostoru upotreba protočnog bojlera je sve veća. Razloga za to je dosta. Ne zahtevaju puno prostora, jer su manjih gabarita i zapremine. Omogućavaju neprekidnu upotrebu tople vode, za razliku od klasičnih bojlera troše manje električne energije. Ukoliko ste rešili da postavite protočni bojler ili ga imate i primećujete da ne greje dovoljno vodu pozovite naš servis. Svaku montažu ili popravku kvara uradićemo u kratkom roku od vašeg poziva.

Kuhinjski protočni bojler

Kuhinjski protočni bojler nema kazan za razliku od klasičnog bojlera koji  ga ima.  Kod protočnog bojlera spiralni grejač velikom brzinom vrši grejanje vode dok ona prolazi kroz bojler. Tako da tople vode ima dok se slavina ne isključi. Klasičan bojler radi po principu tako što vodu u kazanu greje grejač i tople vode ima dok se kazan ne isprazni. Mali protočni bojleri su pogodni za letnje kuhinje, radionice, manje sanitarne prostorije, garaže. Montaža protočnog bojlera u kuhinji zahteva direktnu motažu na slavinu.

Zamena sigurnosnog ventila bojlera

Zamena sigurnosnog ventila bojlera kao i zamena svih drugih ventila u kupatilu je jedna od usluga servisa Super Vodoinstalater. Otpušavamo slivnike, kade, kanalizaciju i sva zagušenja u stambenom i poslovnom prostoru. Montaža slavine, ugradnja sudopere i sanitarije u kupatilu sve na jednom mestu. Možete nas pozvati svakoga dan 24 časa vikendom i praznicima. Usluge pružamo za sva fizička i pravna lica. Za našim majstorima nije potrebno čistiti.

Pozovi 069 623 301