Zamena Cevi Na Bojleru

/Zamena Cevi Na Bojleru

Zamena cevi na bojleru i servis bojlera radimo za sve modele svih proizvodjača. Zamena cevi na bojleru kao i hitne intervencije radimo svakoga dana u toku cele godine. Za popravke kvarova na bojleru dolazimo isti dan. Nudimo povoljne cene usluga za servis protočnog bojlera, zamena instalacija na bojleru kao i za zamenu grejača na bojleru.

zamena cevi na bojleru

Zamena cevi na bojleru -Usluga

Zamena cevi na bojleru je jedna od usluga koje vršimo u našem servisu Super Vodoinstalater. Ispravnost cevi na bojleru je jako bitna da bi on funkcionisao ispravno. Kako se sigurnosni ventil nalazi na cevi bojlera tako je njihova uloga u radu bojlera još značajnija. Ventil  kontroliše stvaranje pritiska u kazanu bojlera i reaguje na vreme kako bi sprečio nastanak havarije. Kada crevo počne da curi ili vidite nastanak korizije na njemu trebalo bi ga zameniti što pre. Najčešće crevo strada na svojim krajevima. Kako je bitan deo bojlera i kako creva za bojler nisu skupa u nabavci, creva treba menjati jednom godišnje. Sama popravka ne traje dugo. Za zamenu creva je potreban odgovarjući ključ, klješta i malo teflon trake ili kučine. Svaki defekt na crevu može izazvati njegovo pucanje. Ukoliko niste kod kuće to sigurno dovodi do polave u kupatilu. Iz navedenih razloga kada Vam treba zamena creva na bojleru možete nas pozvati u bili koje doba dana ili noći.

 

Popravka bojlera

Pored dotrajalosti delova na bojleru glavni krivac za nastajanje kvarova je kamenac u vodi. Kada čujete da bojler pucketa ili da se voda sporije greje kao i da se voda brzo potroši znajte da je kazan pun kamenca. Ako ne reagujete na ove simptome vaš bojler će prvo trošiti više struje a na kraju će stati sa radom. Ukoliko Vam treba popravka bojlera a nemate dobrog majstora pozovite naš servis. Bilo koji kvar da se desi na bojleru i bez obzira o kom modelu se bojlera radilo uvek nas možete kontaktirati. Kako se ovim poslom bavimo dugi niz godina svesni smo kolika je uloga bojlera u svako stambenom ili poslovnom prostoru. Zato na vaš poziv dolazimo u kratkom vremenskom roku da otklonimo svaku vrstu kvara na bojleru kako bi ste nastavili sa svojim dnevnim aktivnostima. Odgovorni, stručni i kvalifikovani vodoinstalateri su Vam dostupni za svaku vrstu vodoinstalaterske usluge svakoga dana tokom cele godine.

Pozovi 069 623 301