Sanacija Curenja Vode

/Sanacija Curenja Vode

Sanacija curenja vode se obavlja kad dodje do curenja na bateriji, wc šolji, sifonu ili cevi u zidu i podu. Sanacija curenja vode se vrši u najkraćem roku od vašeg poziva i uslugu vodimo kao hitne intervencije. Nudmo povoljne cene za popravke u kupatilu i kuhinji za koje dolazimo isti dan.

sanacija curenja vode

Sanacija curenja vode- Redovna provera

Svako curenje vode bilo ono i malo u jednom trenutku može napraviti veliku štetu čak može dovesti i do ozbiljnih posledica. Često smo zaticali situacije da je curenje vode dovodilo do pucanja vodovodnih cevi i tako dolazilo do poplave u stambenim i poslovnim objektima. Da bi se izbegla sanacija curenja vode potrebno je vršiti redovnu proveru stanja vodovodnih i kanalizacionih cevi kao i pregled svih sanitarija. Osim provere cevi posebno se mora obratiti pažnja na ventilima za vodu i spojevima cevi. Na tim delovima se najčešće skuplja kamenac ili dolazi do korozije. Korozija vremenom nagrize cev i tako dolazi do pukotina u samim cevima. Redovnom proverom stanja vaše vodovodne mreže imate celokupan uvid u njeno stanje. Tako se može na vreme otkriti mogućnost nastajanja kvara i pravovremeno sprečiti nastajanje štete. Ukoliko do sada niste vršili inspekciju stanja vaših cevi i sanitarija možete nas pozvati.

Curenje vode u zidu

Kada primetite da je vaš zid vlažan ili mokar zanajte da je došlo do curenja vode u zidu. Osim cevi curenje vode u zidu može izazvati i loše mnotirana baterija. Jedino rešenje koje možete uraditi u tom trenutku je zatvaranje glavnog ventila za vodu i sačekati da dodje vodinstalater. Mi Vam nudimo odgovorne i stručne profesionalne vodoinstalatere koji svaki kvar mogu otkloniti bilo da se radi o poslovnom ili stambenom objektu. Bilo da je potrebna popravka vodokotlića, kade, ventila, slavine, monobloka, snimanje cevi ili bilo koja vodoinstalaterska usluga možete nas angažovati. Efikasno i brzo otklanjamo svako curenje vode na cevima i sanitarijama. Radno vreme servisa je svakoga dana u toku cele godine. Garanciju dajemo na sve pružene usluge kao i na zamenjene delove koj mi nabavlajmo za Vas. Usluge pružamo svim fizičkim i pravnim licima. Kad se završi sa intervencijom prostor ostavljamo čistim i urednim.

Pozovi 069 623 301