Zamena Vodokotlića

/Zamena Vodokotlića

Zamena vodokotlića, monobloka, ugradnog je deo vodoinstalaterskuh usluga koje pružamo fizičkim i pravnim licima. Povoljna cena zamena vodokotlića u stanu, kući, poslovnom prostoru. Brza i kvalitetna usluga. Vodoinstalater pruža uslugu montaža vodokotlića u gradovima Beograd, Novi Sad, Kragujevac, Niš, Čačak svakog radnog dana i subotom. Garanciju dajemo na kvalitet pružene usluge.

zamena vodokotlićaZamena vodokotlića cena

Vodokotlić je sanitarija u kupatilu koju  koristimo svakoga dana po nekoliko puta. Kada se javi curenje vode iz vodokotlića u wc šolju možemo imati besptrebnu potrošnju vode na dnevnom nivou čak do 100 litara. Ako vam je potrebna zamena vodokotlića cena usluge u našem vodoinstalaterskom servisu iznosi od 2.500 dinara. Tačna cena zamene vodokotlića će vam biti saopštena kada majstor vodoinstalater izdje na lice mesta i sagleda sve aspekte posla. Cena nije ista ako se menja običan vodokotlić koji se nalazi nakačen na zidu iznad wc šolje ili je u pitanju ugradni vodokotlić ili na monobloku.  Za zamenu vodokotlića u kupatilu ne treba puno vremena ali se mora obaviti od strane stručnog lica kako bi sanitarija besprekorno funkcionisala duži vremenski period. Odgovarajući vodokotlić možete kupti vi ili naši majstori koji će vam dati račun iz prodavnice vodoinstalaterskog materijala. Cena vodoinstalatreske usluge se može uvećati ako su potrebne izmene na vodovodnom sistemu.

Kada se radi zamena vodokotlića?

Kamenac iz vode se vremenom nakuplja u vodokotliću što dovodi do toga da plovak i zvono prestanu sa radom. U slučaju da se nakon zamene plovka ili zovona i dalje javlja oticanje vode iz vodokotlića u wc šolju treba se zameniti sanitarni element. Geberit, Grohe, Metalplast, Peštan su neki od proizvodjača vodokotlića koji su se pokazali kao veoma kvalitetni. Bilo da je u pitanju zamena visokomontažnog ili niskomontažnog vodokotlića od plastike ili keramike za uslugu nas možete kontaktirati.

Montaža vodokotlića

Vodokotlić se ne puni vodom, curi, ne izlazi dovoljna količina vode iz vodokotlića da ispere wc šolju, tipka na vodokotliću ne radi su neki od razloga da se obavi njegova zamena. Kako poslujemo duže od 12. godina vodoinstalateri svakodnevno rade zamenu vodokotlića. Našim angažovanjem dobijate visokokvalitetnu uslugu od strane vodoinstalatera sa velikim iskustvom. Kada pozovete naš vodoinstalaterski servis, potrudićemo se da na adresi budemo što je pre moguće. Majstora možete zakazati u terminu koji to vama odgovara i po nekoliko dana unapred. Montaža vodokotlića i ugradnja sanitarija u kupatilu su deo usluga koje vršimo profesionalno, kvalitetno i po svim standardima struke. Čim primetite da je vaš vodokotlić neispravan za montažu novog stojimo na usluzi.

Ugradnja vodokotlića

Vodokotlić je sastavljen od nekoliko delova a najbitniji za ispravno funkcionisanje su plovak i zvono.  Kada voda nekontrolisao otiče iz vodokotlića majstor mora prvo ustanoviti da li je moguća popravka vodokotlića ili je potrebna njegova zamena. Ukoliko treba da se obavi u8gradnja vodkotlića mi smo pravo rešenje za vas. Imamo veliko iskustvo, znanje i potreban alat da adekvato pružimo vodoinstalatersku uslugu. Odgovoran pristup poslu, povoljna cena usluge, brojni zadovoljni klijenti su naša najbolja preporuka. Dovoljno je da nas pozovete, saopštite kakv problem imate sa sanitarnim elementom, sve drugo prpustite našim stručnim majstorima. Granciju dajmeo na svaku pruženu uslugu vodoinstalatera.

Pozovi 069 623 301