Zamena Wc Šolje

/Zamena Wc Šolje

Zamena wc šolje u kratkom roku isti dan. Za sve hitne popravke I hitne intervencije nudimo povoljne cene vodinstalaterskih usluga. Zamena wc šolje I svih sanitarija u kupatilu. Otpušavanje vodovodnih cevi. Dostupni smo svakoga dana 00-24 časa. Najbolji majstori  servisa Super Vodinstalater  će brzom  i kvalitetnom uslugom opravdati vaše poverenje.

zamena wc šolje

Zamena wc šolje simplon

Super Vodoinstalater  radi zamena wc šolje simplon i demontažu svih tipova wc šolja u najkraćem roku tokom dana. Naši vodoinstalateri po zameni wc solje za sobom ostavljaju čisto i uredno kupatilo.

Pri kupovini wc šolje treba znati kakav je priključak na vodovodnu instalaciju. Na osnovu toga odlučujete da li uzimate baltik ili simplon wc šolju. Cena wc šolje se kreće od 3.000 din do 7.000 din. U kupatilima najčešće se montira simplon wc šolja, čiji se kanalizacionalni priključak nalazi u podu. Ranije su se šolje postavljale tako što su bile zacementirane za pod, i kada je dolazilo do zgušenja  wc šolje nastajao je problem jer se nisu mogle skinuti. Danas se wc šolja pričvršćuje na pod silikonom ili šafovima. Da bi se uradila montaža wc šolje potrebni su još i podna guma za wc šolju i ravni priključak wc šolje.

Usluge servisa

Deo usluge našeg servisa koji pružaju naši odgovorni i kvalitetni vodoinstalateri:

Vodokotlići, mono blokovi: demontaža vodokotlića, zamena plovka u vodokotliću…

Odgušenje kanalizacionih cevi: odgušenje sudopere do glavne cevi, čišćenje sifona za umivaonik…..

Kanalizacione cevi-zamena i postavljanje novih i servisiranje starih cevi:postavljanje i povezivanje kanalizacione mreže u kupatilu, zamena dela kanalizacione mreže u kuhinji…

Sifoni: montaža sifona za umivaonik, demontaža sifona sa priključkom….

Wc šolje: zamena genzle u podu odvoda od wc šolje simplon, servisiranje priključka cevi za ispiranje wc šolje…..

Kade: montaža kade pvc, fugovanje kade…..

Baterije i slavine: montaža slavine za hladnu vodu, zamena tuš creva….

Otpušavanje wc šolje

Super Vodoinstalater radi svaku vrstu odgušenja wc šolje.  Ručno (čeličnim sajlama) i mašinski kod većih zagušenja. Radimo i montažu i popravke svih tipova sanitarija od baterija, česmi, bojlera, vodokotlića, ventila, sudopera,  kada, umivaonika, sifona, kanalizacionih i vodovodnih cevi, slivnika. Obučeni i iskusni majstori servisa rade sa najkvalitetnijim materijalima koji se koriste tokom popravke ili sanacije kupatila i kuhinje. Kod adaptacije stambenog ili poslovnog prostora, bilo da je reč o postavljanju vodovodne instalacije ili zameni sanitarija angažujete  iskusnog i pouzdanog vodoinstalatera.

Za bezbednost  i sigurnost u vašem prostoru, pozovite naš servis. Sprečite da ne dodje do neželjenih posledica nastalim zagušenjem ili nekim kvarom na sanitarijama. Izlazimo u suret svakom vašem zahtevu.

Pozovi 069 623 301