Zamena Mešačke Glave Na Jednoručnim Baterijama

/Zamena Mešačke Glave Na Jednoručnim Baterijama

Ukoliko Vam treba zamena mešačke glave na jednoručnim baterijama,popravka slavine pozovite servis Super Vodoinstalater. Za  montažu sanitarija i popravke na baterijama dolazimo isti dan. Najbolja cena usluge za hitne intervencije. Zamena mešačke glave na  jednoručnim baterijama kao i sve druge vodoinstalaterske usluge su Vam dostupne svakoga dana u toku cele godine.

zamena mešačke glave na jednoručnim baterijama

Zamena mešačke glave na jednoručnim baterijama – Usluge

Zamenu mešačke glave na jednoručnim baterijama i druge vodoinstalaterske  usluge  možete dobiti u našem servisu. Svaki kvar na bateriji, slavini ili česmi može poremetiti vaše svakodnevne obaveze. Verovatno prva pomisao Vam je bila koga da pozovem da se reši problem. Ukoliko još niste našli odgovornog i dobrog vodoinstalatera pozovite naš servis. Nakon vašeg poziva dolazimo u najkraćem mogućem roku i brzo i efikasno otklanjamo svaki kvar. Dugi niz godina se bavimo ovim poslom tako da nam nijedan kvar na bateriji nije nepoznat.  Veliki broj zadovljnih klijenata nam govori da smo dobri u svom poslu. Kada završimo sa popravkom vaše baterije ako želite možemo proveriti i celokupno stanje vaših ventila, sanitarija i ostalih slavina i baterija u vašem domu. Svakom poslu pristupamo odgovorno. Ako želite da se uverite u ovo što pišemo pozovite nas a mi ćemo u potpunosti opravdati ukazano poverenje.

Mešač vode

Mešačku glavu na bateriji zovu i mešač vode ili baterija mešača. Sama slavina može biti veoma stara ali kada dodje do kvara u mešačkoj glavi baterije ona prestaje da radi. Baterija sa mešačkom glavom ima puno prednosti u odnosu na slavine sa klasičnim ventilima. Slavine sa klasičnim ventilima se posle nekoliko popravki mogu baciti. Dok kod baterije sa mešačkom glavom svaki kvar se dešava unutar mešača. Tada je samo potrebno zameniti mešač a slavina se ne dira. Kako je mešač napravljen od kvalitetnih materijala on može trajati veoma dugo. Čim primetite da vaša baterija ne radi kako treba pozovite nas. Sve vodoinstalaterske usluge pružamo svim fizičkim i pravnim licima svakoga dana tokom cele godine. Garanciju dajemo na sve zamenjene delove kao i na izvedene radove. Kada završimo sa intervencijom prostor u kome se radilo ostavljamo čistim i urednim.

Pozovi 069 623 301