Silikoniranje Tuš Kabine I Kade

/Silikoniranje Tuš Kabine I Kade

Silikoniranje tuš kabine i kade je deo usluga koju pruža naš vodoinstlaterski servis. Zamenu silikona na kadi i tuš kabini radi majstor vodoinstlater sa velikim iskustvom. Povoljna cena, brza i kvalitetna usluga. Postavljanje silikona i njegovu zamenu na sanitarijama u kupatilu radimo u gradovima Beograd, Novi Sad, Kragujevac, Niš, Čačak.

Silikoniranje tuš kabine i kade cena

Cena usluge za silikoniranje kade i tuš kabine iznosi od 3.000 dinara. Tačnu cenu će vam sopštiti vodoinstalater kada dodje na lice mesta i sagleda sve aspekte posla. U zavisnosti šta sve treba uraditi kakao bi se obavio posao formira se cena vodoinstalaterske usluge. Prikazana cena se odnosi za ruke majstora i dolazak na vašu adresu. Silikon koji se koristi nije uračunat u cenu usluge.

Silikoniranje tuš kabine i kade

Tuširanje ujutru i uveče u kadi ili tuš kabini prija svima zato što se telo opušta u tim trenucima. Ali ako tuš kabina ili kada cure tokom tuširanja i pojavljuje se voda po celom kupatilu to stvara nervozu. Razlog zašto se pojavljuje voda po pločicama na zidu ili podu je dotrajlost silikona na sanitariji.

Silikon ima namenu da popuni praznine izmedju pločica i sanitariskog elementa u kupatilu. Kada silikon izgubi svoje svojstvo počinje da se odlepljuje na nekim delovima i tada voda prodire iz sanitarije. Pojava budji po na mestima gde je postavljen silikon ukazuje da je došlo do njegove dotrajalosti.

Skidanje starog silikona i nanošenje novog nije zahtevan posao ali savetujemo da to prepustite stručnom licu. U slučaju da se zaptivna masa ne postavo dobro opet će doći do curenja vode. Ukoliko vam treba stručno i kvalitetno silikoniranje tuš kabine i kade možete nas pozvati.  Vodoinstalaterske usluge pružamo fizičkim i pravnim licima svakoga radnog dana i subotom. Garanciju dajemo na kvalitet pružene usluge.

Zamena silikona na kadi i tuš kabini

Curenje vode iz kade ili tuš kabine zbog dotrajalosti silikona može pruzrokovati štetu na plafonu kod komšije koji se nalazi ispod vašeg kupatila. Voda prodire kroz pločice i natapa zid čime se stvara vlaga. Vremenom fleka postaje sve veća a u nekom trenutku počinje da kaplje voda sa plafona. Zato čim primetite da vaš silikon na kadi ili tuš kabini ima tragove budji ili se odlepio pozovite majstora.

Zamena slikona na kadi i tuš kabini vremenski ne traje puno. Neophodno je dobro ukloniti stari silikon i pripremiti površinu koja mora biti čista i suva za nanaošenje nove zaptivne mase. Slikoniranje sanitarije zahteva preciznost i pedantnost kako ne bi ponovo došlo do curenja vode. Ukoliko želite da se slikoniranje vaše sanitarije obavi stručno i profesionalno kontaktirajte naš vodoinstalatterski servis. Povoljna cena za silikoniranje kade i tuš kabine, brojni zadovoljni klijenti, visokokvalitetna usluga su naša preporuka svim klijentima.

Najkavlitetniji silikon za tuš kabinu ili kadu

Kvalitetni silikoni za sanitarije su proizvodjača Ceresit, Wurt, Sika, Gladiator Seal Max. Sanitarni silikon je uglavnom bele boje ili je masa providna.  Na tržištu postoje silikoni u bež, braon i sivoj boji. Cena tube kvalitetnog silikona je od 500 dinara.

Kod pružanja usluge silikon možete Vi da obezbedeite ali savetujemo da to prpepustite našem majstoru. Vodoinstalater zna da izabere odgovarjući silikon. Nema potreba kupovati najskuplji već onaj silikon koji će odraditi potreban posao.

Pozovite nas za vodoinstalaterske usluge i uverite se koliko smo profesionalni u svom poslu.

Pozovi 069 623 301