Montaža Popravka Odvodne Cevi Wc Šolje

/Montaža Popravka Odvodne Cevi Wc Šolje

Montaža popravka odvodne cevi wc šolje za modele baltik i simplon radimo isti dan. Za sve popravke kvarova imamo najbolje cene. Najbolji majstori u srevisu Super Vodoinstalater vrše uslugu hitne intervencije. Brza usluga ugradnja i  popravka odvodne cevi wc šolje i svih drugih vodovodnih cevi u vašem objektu. Bilo da su Vam potrebne redovne ili hitne popravke kvarova, dostupni smo svakoga dana 24 časa.

Montaža popravka odvodne cevi wc šolje-Curenje vode iz wc šolje

Curenje vode iz wc šolje je znak  da je potrebna montaža popravka odvodne cevi wc šolje. Do curenja wc šolje najčešće dolazi kada dotraje ravni priključak ili podna guma wc šolje. Svi ovi delovi su vezani izmedju wc šolje i odvodne cevi kanalizacije. Takodje može doći do pomeranja šolje kada dotraje odvodna cev. Kada se dogodi ovakav kvar potrebno je angažovati dobrog majstora vodoinstalatera koji može brzo da otkloni i reši kvar. Pozivom našeg servisa poslaćemo  vodoinstalatera koji se nalazi u blizini vaše adrese. Tako da u kratkom vremenu može uraditi montažu ili popravku odvodne cevi wc šolje. U slučaju da je wc šolja oštećena možemo  uraditi demontažu stare i montažu nove wc šolje. Proverićemo i ispravnnost gibljivog creva koji dovodi vodu iz vodokotlića u šolju. Montažu i popravku odvodne cevi osim klasičnih šolja radimo i za baltik wc šolju.

montaža popravka odvodne cevi wc šolje

 

Montaža popravka odvodne cevi wc šolje cena

Za kvarove na vodvodnim cevima u stanu kao i za sva odgušenja cevi dostupni smo Vam 24 sata dnevno. Sve vodinstalaterske usluge radimo sa adekvatnim alatom i neophodnom opremom za snimanje cevi. Ispunjavamo sve zahteve klijenata kako bi opravdali naše angažovanje. Time opravdavamo poverenje velikog broja klijenata koj su nas agažovali za vodovodne usluge. Naši majstori sevisa SUPER VODOINSTALATER su odgovorni, kvalifikovani i obučeni za svaku vrstu vodovodnog posla. Osim kvaliteta usluge imamo i povoljne ceneza montađu popravku odvodne sevi wc šolje kao i za sve vodoinstalaterske usluge. što je bitan aspekt današnjice. Ako je potreban rad većeg broja vodoinstalatera i to smo u mogućnosti da Vam pružimo. Saradjujemo sa svim pravnim i fizičkim licima.

Odgušenje kanalizacije

Pored popravke cevi radimo odgušenje kanalizacije, vertikale i horizontale, sudopere, lavaboa, wc šolje, kade, tuš kabine i slivnika. Takodje radimo demontažu i motažu svih sanitarija u kupatilu. Vršimo zamenu svih ventila u stambenim i poslovnim objektima. Radno vreme servisa je 00-24 časa svakoga dana tokom cele godine. Kada završimo sa intervencijom prostor posle naših majstora ostaje uredan i čist.

Pozovi 069 623 301