Popravka Vodokotlića

/Popravka Vodokotlića

MAJSTOR ZA POPRAVKU VODOKOTLIĆA

Problemi sa vodokotlicem dešavaju se često, a najčešći kvar je curenje vodokotlića. Zašto i kako da se uradi popravka vodokotlića? Odgovor je jednostavan. Pozovite servis SUPER VODOINSTALATERA, a naš majstor za vodokotliće će brzim dolaskom na adresu rešiti svako curenje vode iz njega.

Popravka vodokotlica

 

Neispravan rad vodokotlića može uticati na vaše troškove u budžetu. Stalno oticanje vode iz vodokotlića, iako se Vama čini da je to zanemarljivo, može dovesti do povećanja potrošnje vode od preko 100. litara na dnevnom nivou. Cena otklanjanja kvara nikada nije velika jer popravkom štedite Vaš novac.

Kako popraviti vodokotlić?

Da li je u pitanju popravka mono bloka, poravka ugradnog mono bloka ili popravka vodokotlića naši vodoinstalateri su obučeni za sve vrste i modele kako za fizička tako i za pravna lica. Čestim korišćenjem WC-a dolazi do kvara, kada vodokotlić propušta vodu. Najičešći uzroci koji dovode do curenja vode u kazančetu su neispravnost plovka ili zvona vodokotlića. Sam rad kazančeta je jednostavan.

Preko brinoks creva se povezuje na ventil od vodovodne instalacije i tada se kazanče puni vodom do određenog nivoa, koje odredjuje plovak. Plovak se nalazi uvek na površini vode i on odredjuje kolika je potrebna količina vode u kazančetu. Kada dodje do pomeranja plovka i vodokotlić ne puni vodu ili je pušta, može se pokušati štelovanje plovka ili ga jednostavno zameniti. Ako voda neprestano otiče u wc šolju, to je znak da je zvono vodokotlića neispravno, odnosno da gumica za zvono ne dihtuje kako treba i dolazi do curenja vode. 

Popraviti sam ili?

Popravka vodokotlića može se uraditi i menjanjem drugih delova kao što su: potezač vodokotlića, EK ventil, dihtung odvoda, manžetna, ispirne cevi, elastična creva, ispirna creva, i sama motaža vodokotlića.

Danas je veliki izbor vodokotlića na tržištu. Najičešće se koriste plastični vodokotlići. Cene se kreću od 2.000 do 6.000 dinara u zavisnosti od kvaliteta plastike i proizvođača. Unutašnjost im je obložena stiroporom da ne bi dolazilo do kondezacije i skoro su bešumni.

Pozovi 069 623 301