Popravka Wc Šolje

/Popravka Wc Šolje

Popravka Wc šolje je usluga koju pruža naš vodoinstalaterski servis u gradovima Beograd, Novi Sad, Niš, Kragujevac, Čačak. Nudimo povoljne cene za vodoinstalaterske usluge. Majstori vodoinstalateri sa velikim iskustvom. Kada nas pozovete na vašu adresu dolazimo isti dan najkasnije sutra. Kvalitetna i profesionalna vodoinstalaterska usluga. Dajemo garanciju na rad majstora.

Popravka wc šolje

Sanitarija u kupatilu kao što je wc šolja mora uvek biti u funkciji. Problemi koji nas mogu zadesiti sa wc šoljom su zagušenje, curenje vode ili da se ona klima. U slučaju da wc šolja curi ispod, to dovodi do nehigijenskih uslova zato što se voda izliva po podu kupatila. Ako se wc šolja klati, postoji opsanost da tokom upotrebe dodje do njenog oštećenja.

Ukoliko imate problem sa vašom šoljom u kupatilu možete nas konataktirati. Svaku vrstu kavara rešavamo brzo, stručno po najvišim standardima struke. Imamo dovoljno iskustva, odgovarajući alat da uspešno rešimo curenje vode ispod wc šolje. Angažovanjem našeg vodoinstalatera dobijate vrhunsku uslugu po pristupačnim cenama. Majstor vodoinstalater vam je dostupan svim radnim danima i subotom. Dovoljno je da pozovete, obajsnite kakav problem imate, ostalo prepustite našim stručnim vodoinstalaterima.

Zašto curi voda ispod wc šolje?

Wc šolja je pričvršćena za pod kupatila silikonom ili šrfovima. Izmedju wc šolje i odvodne cevi kanalizacije se nalazi genzla. Tokom vremena gumena genzla izgubi svoja svojstva, to je načešći razlog zašto wc šolja curi ispod.

Kada je u pitanju baltik veza, gde je wc šolja spojena crevom sa odvodom u zidu, dešava se da se crevo pomeri pa tada nastane curenje vode.

Popravka wc šolje cena

Cena popravke wc šolje iznosi od 2.500 dinara. Kako imamo vodoinstalaterski servis u više gradova, kada nas pozovete, konatkiraće vas majstor. Tačnu cenu vodoinstalaterske usluge dobićete kada vodoinstalater izadje na lice mesta i sagleda sve aspekte posla. Prikazana cena se odnosi na rad i dolazak na vašu adresu. Vodovodni materijal nije uračunat u cenu usluge.

Popravka monobloka

Monoblok je sanitarija gde je na wc šolju direktno postavljen vodokotlić. Svako curenje vode ispod monobloka ili drugu vrstu kvara rešvamo uspešno. Kada imate problem sa vašom wc šoljom, slobodno nam se obaratite. Bilo da je u pitanju standardna wc šolja ili monoblok za curenje vode ispod sanitarije u kupatilu stojimo na usluzi.

Pozovi 069 623 301