Zamena Gumice Na Slavini

/Zamena Gumice Na Slavini

Zamena gumice na slavini se vrši u kratkom roku. Po Vašem pozivu dolazimo isti dan. Promenu gumice na slavini, zamenu baterija, česmi, slavina radimo svakodnevo 24 sata u toku cele godine. U servisu Super Vodoinstalater imamo kvalitetne vodinstalatere koji su pripravni vikendom i praznicima za popravke kvarova i hitne intervencije. Povoljne cene svih vodoinstalaterskuh usluga.

zamena gumice na slavini

Zamena gumice na slavini

Kada slavina curi ili kaplje, da ne nebi došlo do velike potrošnje vode porebna je  zamena gumice na slavini. Zamena gumice na slavini kao i zamena svih vrsta ventila, zamena keramičkog diska za vaše potrebe radi servis Super Vodoinstalater. Povećan račun za vodu, zvuk kapljanja slavine koji nervira su samo neki od razloga zašto treba uraditi zamenu gumice. Svako curenje vode na gumicama, ventilima ili nekim drugim mestima u kupatilu treba na vreme sanirati kako bi se izbegla veća šteta. Gumice na slavinama najčešće procure zbog svoje dotrajalosti. Da bi slavina funkcionisa ispravno i uradila se promena gumice, mešača baterije, pozovite naš servis. Poslaćemo Vam na vašu adresu odgovorne, iskusne, obučene i profesionalne vodoinstalatere. Brzo i efikasno vršimo sve usluge vodoinstalatera. Za hitne intrvencije po vašem pozivu dolazimo u najkraćem vremenskom roku. Pozovite nas i uverite se.

Zamena gumice za bateriji u kuhinji

Da li se radi o česmi, slavini ili bateriji u kuhinji i kupatilu, zamena gumice treba da se uradi kada procuri. Svaka slavina i baterija se sastoji iz kućišta, ručke i uloška sa vretenom. Na svakom vretenu se nalazi gumica koja treba da pravilno nalegne na kućište. Kada su kućište i gumica ispravni slavina dobro radi. Kad se menja gumica naš majstor će odvrnuti uložak. Da bi došao do uloška prvo će skinuti ručku na slavini koja je pričvršćena krstastim ili običnim zavrtnjem. Uložak će odvrnuti kleštima ili vilastim alatom. Nakon skidanja uloška  uradiće zamenu gumice. Dimenzije uložaka su od 1/2 cola ili 3/8 cola. Gumice mogu biti razne debljine i prečnika. Iako sve ovo deluje lako ako niste obučeni i iskusni u zameni gumica prepuste posao profesionalcima.

Zamena gumice na slavini cena

Montaža česme, zamena gumica, montaža baterije za tuš kabinu, zamena glavnog ventila su neke od usluga servisa Super Vodoinstalater.  Montaža wc šolje, kade, lavaboa, sudopere i ostalih sanitarija su takodje vodoinstalaterske usluge u ponudi našeg servisa.  Postavljamo kompletne vodovodne instalacije. Dostupni smo klijentima 24 časa svakoga dana tokom cele godine. Usluge pružamo svim pravnim i fizičkim licima. Povoljne cene svih vodinstalatreskih poslova. Prostorije po završetku intervencije ostavljamo čistim i urednim.

Pozovi 069 623 301