Popravka Monobloka

/Popravka Monobloka

Popravka monobloka, montaža monobloka, montaža vodokotlića su neke od usluga koje nudi servis Super Vodoinstalater. Popravka monobloka kao i popravka vodokotlića se vrši za sve modele bilo kog proizvodjača. Majstor za vodokotlić po vašem pozivu dolazi isti dan da otkloni kvar. Nudimo povoljne cene za vodoinstalaterske usluge kao i za hitne intervencije.

popravka monobloka

 

Popravka monobloka- Super Vodoinstalater

Popravka monobloka na odvodima baltik ili simplon, majstori servisa Super Vodoinstalater rade svakoga dana tokom cele godine. Nekada je bio prestiž imati monoblok u kupatilu. Danas to nije slučaj jer su se na tržištu pojavili modeli sa pristupačnom cenom za svakoga. Osim što lepo izgleda u kupatilu, njegov kvalitet je daleko bolji u odnosu na klasičan ( plastični) vodokotlić koji se kači na zid. Takodje njegova funkcija koju možete birati izmedju malog i velikog ispiranja doprinosi velikoj uštedi vode. Mana mu je što kada dodje do kvara u njemu zamena mehanizma je malo zahtevnija nego na plastičnom vodokotliću. Monoblok možete i sami popraviti ukoliko poznajete vodoinstalaterski zanat. Ako to nije slučaj popravku prepustite profesionalnom majstoru kako ne biste napravili veću štetu nego korist. Za sve popravke u kupatilu kao i montažu sanitarija možete nas pozvati. U kratkom roku dolazimo i otklanjamo bilo koju vrstu kvara.

Popravka ugradnog monobloka

Popravka ugradnog monobloka se lako izvodi.  Kako je njegov mehanizam ugradjen u zid popravka se izvodi skidanjem poklopca za puštanje vode. Ukoliko Vam treba veći broj majstora za neku od naših usluga i to možemo obezbediti. Nudimo mogućnost da zakažete majstora kada to odgovara vašem vremenu. Svi naši majstori su iskusni i obučeni za pružanje svih vodoinstalaterskih usluga. Svaki posao za koji nas angažujete obavljamo odgovorno bilo da se radi o sintnom kvaru ili složenoj intervenciji. Ukoliko imate neko pitanje ili Vam je potreban savet možete nas kontaktirati. Za sve vodoinstalaterske usluge smo dostupni svakoga dana u toku cele godine. Usluge pružamo svim pravnim i fizičkim licima. Garanciju dobijate na pružene usluge kao i na zamenjene delove koji mi nabavljamo za vas. Nakon završenog posla prostor u kom se radila intervencija ostavljamo čistim i urednim.

Pozovi 069 623 301