Popravka Kade

/Popravka Kade

Popravka kade se odnosi na plastificiranje kade, obnova glazure kade, zaštita fugni i krpljenje kade. Ukoliko Vam treba popravka kade možete nas pozvati svakoga dana tokom cele nedelje.  Povoljna cena za sve popravke kad, kao i za uslugu hitne intervencije. Kada nas pozovete za uslugu ugradnja sanitarija ili popravka sanitarija dolazimo isti dan.

popravka kade

Popravka kade –Usluga

Da li ste znali da je moguća sanacija i popravka kade bilo koje vrste. Kada kupite novu kadu potrebno je možda razbijati pločice, menjati odvod i na kraju Vam treba montaža kade.  Osim vremena koje je potrebno za postavljanje nove kade i troškova koje ona zahteva, obnovom stare kade štedite na svemu. Nemojte misliti da obnovljena kada može biti manje lepa od nove. Da biste sve ovo izbegli a svidja Vam se vaša stara kada, potrebno je samo pozvati naš servis Super Vodoinstalater. Bez buke i za kratko vreme obnovićemo vašu kadu kao da je nova. Dugo godina radimo popravke na svim metalnim i plastičnim kadama bilo da su ugradjene ili samo postavljene. Popravke radimo sa kvalitetnim materijalima na koje dajemo garanciju. Više ne morate gubiti vreme i tražiti majstora za popravku kade po vašem pozivu dolazimo isti dan kako bi rešili vaš problem.

Plastificiranje kade

Plastificiranje kade za kupanje uštedeće Vam vreme oko čišćenja i njenog održavanja. Platificiranje kade se radi tako što se na nju nanosi glatka i sjajna glazura. Tako dobijate visok sjaj kade a samim tim i  njeno lako održavanje. Sam proces ne traje dugo i ne osećaju se neki neprijatni mirisi.  Što je najbitnije nije štetno po vaše zdravlje. Plastični film koji se nanosi na kadu otporan je na sve hemikalije koje se koriste pri čišćenju.  Takodje možemo promeniti fugne ako su pocrnele i pune budji. Pored popravke kade pružamo i sve druge vodinstalaterske usluge. Neke od njih su odgušenje svih vodovodnih cevi i kanalizacije, popravke u kupatilu, montaža sanitarija kao i zamena ventila za vodu. Usluge pružamo svakoga dana tokom cele godine kako za fizička tako i za pravna lica. Garanaciju dajemo na sve izvedene radove i zamenjene delove tokom intervencije. Kada se završi sa radom prostor ostvljamo čistim i urednim.

Pozovi 069 623 301