Zamena Popravka Napukle Cevi u Kupatilu

/Zamena Popravka Napukle Cevi u Kupatilu

Zamena napukle cevi u kupatilu spada u hitne vodoinstalaterske intervencije. Voda kaplje ili odlazi u velikim kolicinama u zid ili napolje. Mora hitno da se uradi Zamena napukle cevi u kupatilu. Naši iskusni vodoinstalateri ce to uraditi brzo i kvalitetno.

Zamena Napukle Cevi u Kupatilu

PUKLA MI JE CEV U KUPATILU? KAKO DA POPRAVIM?

Pucanje cevi u kupatilu, poslovnom prostoru, kuhinji ili na bilo kom mestu
zahteva brzu intervenciju. Pozovite servis SUPER VODOINSTALATER uradićemo zamenu ili popravku cevi. Kada se desi da Vam pukne cev, zaguši se kanalizaciona cev ili se voda izlije, treba pozvati hitno vodoinstalatera. Brzo rešenje ovakvih problema zahteva pronalaženje mesta gde je nastala havarija. Utvrdjivanje tačnog mesta curenje ili zagušenja se vrši kamerama koje snimaju cev. Ako dodje do pucanja cevi radi se popravka cevi. Cev se zavaruje ili ako su plastične cevi u pitanju stavlja se čep koji zaustavlja curenje vode. Ukoliko je cev previse naprsla I ne može se sanirati dolazi do zamene I ugradnje nove cevi. Za svaki problem na vodovodnoj mreži imamo odgovorne, obučene I isksune vodoinstalatere koji svaki kvar rešavaju brzo I efikasno. Detekciju kvara vršimo na svakoj cevi, bilo da su one gusane, metalne, bakarne ili od PVC-a.

Zamena Napukle Cevi u Kupatilu

Zamena napukle cevi se radi štemovanjem zida na mestu gde se cev nalazi. Do pucanja najčešće dolazi u starim pocinkovanim cevima. Ako se cevi nalaze u zemlji tada rdjaju I dolazi do pucanja. Ako su postavljene u kupatilima ili kuhinjama, vruća voda ih vremenom tanji I postaju krhke. U slučaju da imate mogućnos stare cevi treba zameniti plastičnim cevim I tako sprečiti nastanak havarije. Kada naši majstori utvrde tačno mesto gde je došlo do pucanja cevi zatvaraju vodu. Ukoliko se radi o stambenoj ili poslovnoj zgradi vodu će zatvoriti u vertikali zgrade. Kod zamene cevi u kući vodu će zatvoriti na ventilu ( kupatilu, kuhinji) ili u ušahti. Zatim će izvršiti štemovnje zida na mestu gde se menja cev. Deo cevi koji je naprsao će iseći I uraditi bajpas pomoću duplog nipla I kliznih spojnica. Kada dodje do pucanja cevi mi savetujemo zamenu celog sistema.

HITNE INTERVENCIJE U KUPATILU

Za svaku hintnu intervenciju servis SUPER VODOINSTALATER Vam stoji na usluzi svakoga dana 24 sata tokom cele godine. Vodoinstalaterske usluge kao I povoljne cene pružamo svim pravnim I fizičkim licima. Pored zamene popravke cevi radimo montažu I demontažu wc šolja, tuš kabina, sudopera, umivaonika I ostale sanitarije. Za vaše potrebe postavljamo vodovodnu I kanalizacionu mrežu u stambenim I poslovnim objektima. Vršimo sva odgušenja u kupatilu I kuhinji kao I u kanalizaciji. Prostor za našim vodoinstalaterima nakon intervencije ostaje čist I uredan.

Pozovi 069 623 301