Pronalaženje Kvara U Kanalizacionim Cevima

/Pronalaženje Kvara U Kanalizacionim Cevima

Pronalaženje kvara u kanalizacionim cevima radimo svakoga dana 24 vikendom i praznicima. Najbolja cena svih vodinstalaterskih usluga.Ukoliko dodje do zagušenja ili pucanja cevi prvi korak da bi se sanirao problem je pronalaženje kvara u kanalizacionim cevima. Hitne popravke kvarova na svim odvodima u kupatilu. Posle poziva,  naši vodoinstalateri su isti dan na Vašoj adresi.

Pronalaženje kvara u kanalizacionim cevima u kući

Ako je potrebno da se uradi pronalaženje kvara u kanalizacionim cevima u kući pozovite nas. Servis Super Vodoinstalater će u najkraćem roku doći na vašu adresu da uradi pronalaženje kvara u kanalizacionim cevima u kući  i da je sanira. Ovu uslugu tretiramo kao hitnu intervenciju. Da bi se utvrdilo zašto je došlo do pucanja cevi ili do zagušenja, prvi korak je ustanoviti mesto kvara. Utvrdjivanje mesta havarije se vrši snimanjem vodovodne cevi kamerom. Ako je došlo do pucanja ili oštećenja cevi radi se popravka cevi metodom zavarivanja na mestu gde se nalazi oštećenje. U slučaju da je pukotina na cevi velika dolazi do zamene i postavljanja nove cevi. Za svaku redovnu ili hitnu intrevenciju smo dostupni za Vas 24 sata svakoga dana tokom cele godine. Brzim i efikasnin reagovanjem na vreme sprečavamo nastanak veće štete u objektu gde je nastao kvar.

pronalaženje kvara u kanalizacionim cevima

Pronalaženje zagušenja kanalizacione cevi

Za pronalaženje zagušenja kanalizacione cevi potreban je iskusan i obučen majstor na radu sa kamerom za snimanje cevi. Tokom svih godina trudimo se da svoju opremu prilagodimo tako da možemo obaviti svaki vid intervencije. Posedujemo kamere najnovije generacije za snimanje cevi i svu prateću opremu. Nije samo tehnologija presudna za kvalitetnu intervenciju. Potrebno je znanje i stručnost vodoinstalatera. Utvrdjivanje mesta gde je nastao kvar i zagušenje u cevi je skoro pola obavljenog posla. Kada majstor sagleda celekupnu situaciju odrediće koji je najefikasniji i najbolji način za klijenta da se reši kvar. Kvar u vodovodnim i kanalizacionim cevim dolazi zbog dotrajalosti cevi. Neki put se desi da cev malo naprsne i da se ne pokaže voda odmah. Čim primetite da se na zidu vaše kuhinje ili kupatila pojavila voda makar i u malim tragovima pozovite odmah naš servis.

Zamena vodovodnih cevi

Stručni, iskusni, kvalifkovani majstori servisa Super Vodoinstalater vrše vodoinstalaterske radove svih vrsta. Zamena vodovodnih instalacija, montaža wc šolje, kade, sudopere i svih drugih sanitarija. Zamenu svih vrsta ventila kao i odgušenja tuš kabine, vertikale, horizontale, slivnika, umivaonika. Odgušenje vodovodnih cevi, popravku vodovodnih cevi, odgušenje kanalizacije. Za sve vodinstalaterske usluge nudimo povoljne cene. Radno vreme sevisa je svaki dan 24 sata vikendom i praznicima tokom cele godine. Usluge vršimo za sva pravna i fizička lica. Prostor nakon intervencije ostavljamo čistim i urednim.

Pozovi 069 623 301