Dovodne Cevi I Ventil Za Vodokotilć

/Dovodne Cevi I Ventil Za Vodokotilć

Dovodne cevi i ventil za vodokotlić su dva osnovna dela svakog vodokotlića. Povoljna cena usluge za sve hitne intervencije prilikom odgušenja vodovodnih cevi i kanalizacije. Za redovne popravke dolazimo isti dan. Dovodne cevi i ventil za vodokotlić kao i sve popravke monobloka i vodokotlića radimo svkoga dana tokom cele godine.

Dovodne cevi i ventil za vodokotlić

Delovi kao što su dovodna cev i ventil za vodokotlić, plovak, zvono moraju biti ispravni kako bi vodokotlić funkcionisao. Kada vidite da jedan od ovih delova ne radi kako treba ili da voda curi iz kazančeta trebate nas pozvati. Reagovanjem na vreme sprečavate nastanak materijalne štete. Curenje vode iz vodokotlića može uvećati račun za vodu do nekoliko puta. Kako poznajemo rad svakog modela vodokotlića znamo da se zbog njegove česte upotrebe dešavaju kvarovi na istom. Ne odlažite vreme popravke na vodokotliću jer se problem neće rešiti sam od sebe. Ukoliko nemate pravog majstora možete se osloniti na naš servis Majstor Vodoinstalater. Montaža monobloka, montaža vodokotlića, zamena wc šolje su samo neke od usluga koje pružamo.

Dovodne cevi i ventil za vodokotlić

Popravka vodokotlića

Popravka vodokotlića ne traje dugo ako je radi naš vodinstalater. Zamena zvona na vodokotliću, zamena plovka i svih dihtunga na vodokotliću radimo kao redovnu uslugu. Kako ne bi gubili vreme kupujući delove za vodokotlić naši majstori prilikom dolaska na intervenciju nose svaki zamenski deo sa sobom.  Dugo već radimo vodoinstalaterski posao i nema tog kvara sa kojim nismo upoznati. Bilo da se radi o stambenom ili poslovnom prostoru, svaki kvar na sanitarijama otklanjamo brzo i efikasno. Kada nas pozovete i ako nije hitna intervencija u pitanju, trudimo se da dodjemo u najkraćem roku.  Za sva pitanja u vezi popravke ili montaže vodokotlića stojimo Vam na raspolaganju. Vodoinstalaterske usluge pružamo svim fizičkim i pravnim licima svkoga dana vikendom i parznicima. Garanciju dejemo na sve zamenjene delovi i sve pružene usluge. Kada završimo sa poslom prostor u kom se radila intervencija ostavljamo urednim i čistim.

 

Pozovi 069 623 301