Zamena Zvona Na Vodokotliću

/Zamena Zvona Na Vodokotliću

Zamena zvona na vodokotliću je jedna u nizu usluga servisa Super Vodoinstalater. Za sve popravke kvarova na sanitarijama nudimo povoljne cene usluge. Hitne intervencije odgušenja vodovodnih cevi i kanalizacije radimo u najkraćem roku. Zamena wc šolje, zamena zvona vodokotlića spada u naše redovne usluge za koje po vašem pozivu dolazimo isti dan.

Zamena Zvona Na Vodokotliću

Zamena zvona na vodoktliću – Popravka vodokotlića

Ukoliko voda iz vodokotlića curi velika verovatnoća je da treba da se uradi zamena zvona na vodokotliću. Oticanje vode iz vodokotlića i ako se vama čini da je mala, na kraju meseca može postati ogroman trošak. Verovatno ste i puno puta pokušali sami da rešite problem. Činjenica je da zamena zvona na vodokotliću, cevi, plovka i uopšte popravka vodokotlića zahteva pravog majstora. Najčešći kvar na vodokotliću je neispravnost u radu zvona ili plovka. Takodje problem može biti i u cevi koja spaja wc šolju sa vodokotlićem. Da ne biste gubili vreme tržeći majstora koji će rešiti problem pozovite naš servis. Kako je nezahvalno ustanoviti kvar preko telefona, majstori kada dodju na vašu adresu ustanoviće tačno u čemu je problem. Sa sobom nosimo sve rezervne delove tako da se kvar otklanja u kratkom vremenskom roku.

Zamena zvona na vodokotliću – Usluge

Kada otvorite vodokotlć i vidite da voda preliva cev zvona tada je potrebno uradti zamenu ventila ili zamenu plovka na vodokotliću. Veoma lako se može utvrditi da li je potrebna zamena plovka. Majstor će povući lagano ručicu plovaka na gore i ukoliko se nečuje šištanje vode to je znak da plovak ne radi. Satavni deo wc šolje je vodokotlić koji služi da ispere šolju. Ako on nije ispravan tada wc šolja nije upotrebljiva. Ako Vam je potrebna popravka vodokotlića klasičnog, monobloka ili ugradnog monobloka kao i zamena zvona na vodokotliću stojimo Vam na raspolaganju. Upoznati smo sa radom svakog modela vodokotlića. Zato svaki kvar rešavamo efikasno i brzo. Naši vodoinstalateri su obučeni i iskusni za sve vodoinstalaterske usluge. Za sve savete koji su Vam potrebni možete se informisati kod nas. Vodoinstalaterske usluge pružamo svim fizičkim i pravnim licima svakoga dana 24 sata tokom cele godine. Garanciju dajemo na sve zamenjene delove i pružene usluge.

Pozovi 069 623 301