Popravka Slavine

/Popravka Slavine

Popravka slavine, popravka česme, popravka baterije je jedna od usluga servisa Super Vodoinstalater. Ukoliko Vam curi voda iz slavine za sudoperu i potrebna je popravka slavine možete nas pozvati svakoga dana u toku cele godine. Povoljne cene usluge za hitne intervencije. Brza usluga za sve hitne popravke kvarova na snitarijama i vodovodnim cevima.

popravka slavine

Popravka slavine za tuš kabinu

Popravka slavine za tuš kabinu kao i njena zamena spada u naše regularne usluge. Popravka slavine za tuš kabinu se u našem servisu može zakazati kada to odgovara vašem vremenu. Osim slavine za tuš kabinu vršimo montažu i popravljamo  slavine za sve sanitarije poput:

Slavine za sudoperu

Slavine za bide

Slavine za kadu

Jednoručne slavine

Slavine sa tušem

Dvoručne slavine

Slavine za lavabo

Kako se slavina često koristi dolazi do kvara na njoj. Najčešći kvar na njoj se dešava na samom mešaču slavine.  Mešač služi da se reguliše temperatura vode. Osim mešača, kvar može biti i na gumicama za slavinu. Uvek je dilema da li zamenit ili popraviti slavinu. Ukoliko je slavina u upotrebi nekoliko godina mi savetujemo da je bolje zamenit nego je popravljati. Ali krajnju odluku ostavljamo klijentu.

Montaža slavine

Danas je izbor slavina zaista veliki. Kad se odlučite za model koji vama odgovara i vašim potrebama jedino Vam je ostalo da pozovete vodoinstalatera. Bilo da Vam je potrebna demontaža ili montaža slavine možete nas pozvati. Pozivom našeg servisa dobićete obučene i kvalifikovane majstore za montažu slavine, baterije ili česme bilo kog tipa. Kada nas pozovete u kratkom vremenskom roku dolazimo na vašu adresu. Odgovorno pristupamu svakoj vrsti posla bilo da je u pitanju manji kvar ili hitna intervencija.  Kvalitet usluge i brzina kojom je obavljamo su naša preporuka vama.

Popravka slavine za umivaonik

Popravka slavine za umivaonik ne zahteva puno vremena. Takodje  zamena gumice na slavini, čišćenje sifona na svim sanitarijama radimo efikasno i brzo da ne narušimo vašu svakodnevnicu. Sve vodoinstalterske usluge pružamo svi pravnim i fizičkim licima svakoga dana 24 časa tokom cele godine. Garanciju dajemo na sve izvedene radove i zamenjene delove prilikom intervencije. Prostor kada završimo sa radom ostavljamo urednim i čistim.

Pozovi 069 623 301