Odgušenje Sajlom

/Odgušenje Sajlom

ODGUŠENJE KANALIZACIJE SAJLOM

Odgušenje odvoda i kanalizacije sa čeličnom sajlom. Brza usluga isti dan. Najbolja cena. Ova tehnika se primenjuje kod malih profila cevi. Odgušenje sajlom izvodimo ručno ili mašinski. Kod mašinskog otpušavanja koristimo motorne spirale sa rotirajućim glavama. Tako uklanjamo nataložene masnoće i probijamo čepove  koji su nastali u cevi. Kada voda sporo otiče ili se preliva je jasan znak da je potrebno uraditi odgušenje. Odgušenje se može uraditi i drugim metodama ali sajla se pokazala kao najefikasnija tehnika prilikom zagušenja slivnika i kanalizacije. U nekim slučajevima da bi smo lakše detektovali mesto zapušenja koristimo i kamere za snimanje cevi. Ako ste imali loše iskustvo sa vodoinstalaterima mi ćemo Vam pokazati da postoje profesionalni majstori. Iskustvo i dugogodišnji rad na terenu nam omogućava da brzo i efikasno uradimo svaku vrstu odgušenja sajlama kao i druge vodoinstalaterske usluge. Za svaku hitnu intervenciju pozovite servis SUPER VODOINSTALATER.

 

Odgusenje sajlom

ODGUŠENJE KUHINJE I KUPATILA SAJLOM

Sajlu koristimo za odgušenja sudopere, kade, tuš kabine, wc šolje i umivaonika. Sajle su prečnika  Ф16 i Ф22 različitih dužina. Po potrebi koristimo i nastavke za sajle. Zapušenje dovodi  do remećenja svakodnevnice,  zato ovaj problem treba hitno rešiti. Osim hitne intervencije nophodno je odgušenje uraditi  na adekvatan način. Loši radovi dovode da se odvodi u kratkom roku ponovo zapušavaju. Kada dodje do zagušenja kanalizacionih cevi treba brzo reagovati da bi se sprečio nastanak veće štete. Ručno odgušenje čeličnom sajlom radimo kada u cevima nije došlo do velikih začepljenja. Kod većih zapušenja kanalizacije koristimo mašinsko odgušenje sajlom.

URADI SAM OТPUŠAVANJE SAJLOM

U specijaliziovanim  prodavnicama za kuću možete kupiti sajlu za odgušenje i pronaći na internetu kako da sami sanirate kvar. Mi Vam ovo ne preporučujemo iz razloga ako niste dovoljno stručni možete oštetiti cev ili sanitariju koju odpušavate. Da biste izbegli štetu i brzo sanirali kvar pozovite naš servis SUPER VODOINSTALATER. Mi ćemo Vam poslati profesionalce svoga zanata koji su stručni i odgovorni. Naše radno vreme je svakoga dana 00-24 h vikendom i praznicima tokom cele godine. Garancija kvaliteta i  povoljne cene usluga dokazuje  saradnja sa velikim brojem klijenata dugi niz godina.  Naši vodoinstalateri za sobom nakon završene intervencije ostvljaju uredan i čist prostor.

Pozovi 069 623 301