Odgušenje Sudopere

/Odgušenje Sudopere

 Odgušenje sudopere. Ručno ili mašinski. Nudimo povoljne cene. Brza usluga. Hitne intervencije i popravku kvarova možete dobiti isti dan pozivom servisa Super Vodoinstalater. Sve vodoinstalaterske usluge i najbolji majstori na jednom mestu. Uslugu otpušenje sudopere kao i sva druga odgušenja radimo svakoga dana 24 časa tokom cele godine.

odgušenje sudopereOdgušenje sudopere

Ako je zapušena sudopera, treba Vam odgušenje sudopere, kako bi je što pre doveli u funkciju. Pozovite servis Super Vodoinstalater koji će uraditi ručno odgušenje sudopere čeličnom sajlom ili u zavisnosti od začepljenja ako je potrebno radiće mašinsko odgušenje iste. U kratkom vremenskom roku odmah po vašem pozivu dolazimo na intervenciju. Cena odgušenja zavisiod toga  da li se radi ručno ili mašinski. Ukoliko treba utvrditi razlog zagušenja  sudopere, vodoinstalater će obavit snimanje vodovodnih cevi kamerom. Nakon obavljene vodoinstalatrske usluge majstor će za sobom ostaviti čist prostor.

Iskusni i profesionalni vodoinstalateri servisa Super Vodoinstalater uradiće svaku vrstu odgušenja kanalizacije, odgušenje vertikale u zgradi, odgušenje kade, tuš kabine, wc šolje, čišćenje sifona sudopere. Sve češće Vam dolazi do začepljenja sudopere? To se dešava kada se vremenom u odvodni cevima ili sifonu sudopere talože masnoće i ostaci hrane.

Otpušavanje cevi

Neki od znakova koji ukazuju da je potrebno uraditi odgušenje cevi i sudopere su:

-Sporo oticanje vode iz sudopere

-Pojava neprijatnih mirisa  koja može ukazati da je došlo do začepljenja sudopere.

-Zvuk iz sudopere ili klokotanje vode prilokom oticanja  što je znak da treba pozvati vodoinstalatera.

Kada začepljenje sudopere nije veliko i sami možete probati da ga odčepite. Prvo probajte sa nekim hemijskim sredstvom za otpušavanje cevi ili vakum gumom za sudoperu. Gumu postavite na odvod u sudoperi i povlačenjem gume u pravcu gore-dole stvorićete vakum u odvodnoj cevi koji bi trebalo da odguši cev. Postupak treba ponoviti nekoliko puta.Ukoliko niste uspeli da otpušite sudoperu na ove načine pozovite odmah naš servis.

Čišćenje sifona sudopere

Po dolasku vodoinstalater našeg servisa će prvo proveriti sifon sudopere, da li je ispravan i uradiće čišćenje sifona, ukoliko je sifon čist i ispravan to daje znak da je nastalo zagušenje u odvodnim cevima. Na mestu gde se sifon povezuje sa odvodnom cevi ubacuje se čelićna sajla i pristupa se ručnom odgušenju. Tada se sajla polako okreće kako bi svojim spiralnim pokretima ušla u cev i uklonila sve naslage sa odvodne cevi. Sajla treba da stigne do glavne kanalizacione cevi odvoda iz sudopere. Ako je začepljenje veliko i ne može se sajlom otčepiti, pristupa se mašinskom odgušenju sudopere. Mašinsko odgušenje bilo da se primenjuje u otpušavanju sudopere, wc šolje, vertikale i horizontale zgrade pokazalo se u praksi kao najefikasnije rešenje za otpušavanje. Mašinsko odgušenje ne primenjuje se često.

Da bi ste sprečili nastajanje veće štete prilikom zagušenja sudopere pozovite servis Super Vodoinstalater koji je za Vas tu 24 sata dnevno svim danima i praznicima tokom cele godine.

Pozovi 069 623 301