Odgušenje Kuhinjske Vertikale

/Odgušenje Kuhinjske Vertikale

Odgušenje kuhinjske vertikale radimo u svim stambenim i poslovnim zgradama. Brza usluga odgušenja svih vodovodnih cevi i otpušenja kuhinjske vertikale. Najbolja cena za hitne poprake. Hitne intervencije prilikom zagušenja radimo 24 sata tokom celog dana. Za redovne usluge i popravke kvarova dolazimo isti dan.

odgušenje kuhinjske vertikale

 

Odgušenje kuhinjske vertikale u zgradama

Do sada su naši vodoinstalateri nebrojano puta uradil odgušenje kuinjske vertikale u zgradama. Ako se dešava da Vam duže vreme iz sudopere sporo otiče voda i osećate neprijatan miris, treba pozvati vodinstalatera. Ako zagušenje nije kod vas u stanu, verovatno je potrebno uraditi otpušenje kuhinjske vertikale u zgradi. Skupljanjem masnoće, otpadaka iz slivnika sudopere, taloga kafe, može vremenom dovesti do začepljenja vertikale u zgradi. Da bi rešili brzo ovakvu neprijatnost na efikasan način pozovite naš servis Super Vodoinstalater. Majstori će po vašem pozivu doći u najkraćem vremenskom roku da odguše vertikalu ručno čeličnim sajlama ili mašinskim putem. Kada primetite neke znakove zagušenja nemojte čekati da se sam od sebe  problem reši. Pozovite nas, a mi šaljemo odgovorne i obučene majstore za svaki vid zagušenja ma gde god on nastao. Pri intervenciji koristimo sav neophodan alat i kamere za snimanje cevi.

Otpušenje fekalne vertikale

Potreba za otpušenjem fekalne vertikale nastaje kada se vremenom bacaju u wc šolju pelene, vlažne maramice, tuferi, štapići za uši. Izlivanje vode iz wc šolje i fekalija, pojavljivanje vode na plafonu u stanovima je znak da je došlo do začepljenja fekalne vertikale. Ovo se dešava u zgradama sa puno spratova. U ovakvim situacijama svi stanari u zgradi nalaze se u problemu. Kada nastane ovakva havarija pozovite nas da u najkraćem roku otklonimo ovu neprijatnost. Za odgušenje fekalne vertikale potrebno je mašinsko otpušenje.

Odgušenje kanalizacije

Sem usluge  otpušenje vertikale, u ponudi su i  odgušenje lavaboa, odgušenje kanalizacije, sudopere, wc šolje, slivnika i ostalih sanitarija. Vršimo montažu tuš kabine, kade, ugradnju sudopere i zamenu svih vetnila. Usluge pružamo svim pravnim i fizičkim licima svakog dana 24 sata vikendom i praznicima tokom cele godine. Za sve dodatne informacije kao i vodoistalaterske usluge možete nas pozvati. Prostorije nakon intervencije ostavljamo čiste i uredne.

Pozovi 069 623 301