Odgušenje Kade

/Odgušenje Kade

Došlo je do zapušenja kade, treba vam vodoinstalater koji će uraditi odgušenje kade? Servis SUPER VODOINSTALATER u najkraćem roku uradiće odgušenje kade ručnim ili mašinskim putem.

Odgusenje kade u kupatilu

Do zapušenja kade dovodi taloženje masnoće, prljavštine i kose u slivniku kade. Znak da sa odvodom vode nešto nije uredu su neprijatan miris u kupatilu i slabo oticanje vode iz kade. Otpušavanje kade vodimo kao hitnu intervenciju. Ako se kada neotpuši u kratkom roku može izazvati plavljenje kupatila i napraviti veću štetu. Ukoliko je zagušenje većeg inteziteta posedujemo opremu kojom će se utvrditi da li se odgušenje radi čeličnim sajlama ručno ili mašinskim putem. Osim odgušenja kade radimo i odgušenje wc šolje, lavaboa, tuš kabine, sudopere, horizontale i vertikale. Svako zapušenje u stambenom ili poslovnom objektu zna da remetii svakodnevicu. Naši vodoinstalateri će profesionalnim i odgovornim pristupom rešiti svaku vrstu odgušenja da možete normalno nastaviti sa svojm aktivnostima.

ODGUŠENJE SIFONA KADE

Nije retkost da zapušenje kade može biti i u samom sifonu. Naš vodoinstalater će za kratko vreme uraditi odgušenje sifona kade. Prvo će otvoriti otvor koji se nalazi na dnu kade. Ispod kade se nalazi odvodna cev vode koja je malo uvijena. U najnižoj tački cevi se skupljaju prljavštine koje onemogućavaju protok vode do glavnog odvoda u kupatilu. Da se prljavština i voda ne bi izlili po kupatilu odšafiće gornji navoj i podići cev uvis kako bi sve oteklo u glavni odvod. Tada će odvrnuti navoj na donjoj strani i izvući crevo. Crevo će oprati jakim mlazom vode a zatim čeličnom sajlom očistiti svu prljavštinu u crevu. Očišćeno crevo će vratiti na mesto i proveriti da li odvod vode funkcioniše kako treba. Možda Vam deluje sve ovo lako ali svaki posao ako niste stručni prepustite profesionalcima.

KAKO DA OTPUŠIM KADU?

Postoje razna hemjska sredstva kojima možete probati da otpušite kadu ali to nikada nije trajno rešenje. Ukoliko dodje do zagušenja kade u bilo koje doba dana ili noćnim satima, praznicima i vikendom pozovite naš servis SUPER VODOINSTALATER. Efikasno i brzo rešavamo odgušenje kade i svaku vrstu zagušenja u vašem domu ili poslovnom objektu. Servis pruža usluge 24 sata tokom cele godine. Nudimo povoljne cene usluga vodoinstalatera. Nakon intervencije prostor za našim vodoinstalaterima ostaje uredan i čist.

 

 

Pozovi 069 623 301