Odgušenje Cevi

/Odgušenje Cevi

Najpovoljnija cena za odgušenje cevi.Kvalitetna i profesionalna usluga vodoinstalatera. Dolazak isti dan na adresu po pozivu.Odgušenje cevi ručno i mašinski. Dostupni 24h. Profesionalno odgusenje svih odvoda.Hitne intervencije. Najbolji vodoinstalateri. Posedujemo adekvatnu opremu za sva odgušenja.

odgušenje cevi

Odgušenje Cevi u Kupatilu

Kada vam treba otpušenje cevi u kupatilu pozovite servis SUPER VODOINSTALATER. Neprijatan miris, sporo oticanje vode ili da voda uopšte ne otiče i preliva znak je da je došlo do zagušenja cevi. Kako zagušenje cevi moze izazvati veliku štetu u objektu po vašem pozivu dolazimo u najkraćem vremenskom roku. Svako odgušenje cevi vršimo efikasno i brzo. Otpušavanje cevi radimo 24h dnevno tokom cele godine za sva pravna i fizička lica. Svaka hitna intervencija u koju spada odgušenje cevi zahteva iskusne i stručne vodoinstalatere. Otpušavanje vršimo na svakoj cevi bilo da su bakarne, gusane ili metalne. Da se zagušenje nebi ponovilo,neophodno je uraditi odgušenje na adekvatan način. Kako je ovo čest kvar u našem poslu, naši vodoinstalateri su obučeni radom na terenu da ga reše u kratkom roku. Odgušenje se izvodi ručnom čeličnom sajlom ili mašinskim putem.

Odgušenje Cevi Pomoću Kamere

Nekada odgušenje cevi vršimo pomoću kamere za snimanje cevi. Ponekad se dešava da se začepljenje pokaze na lavabou a ustvari pravo začepljenje je u tuš kabini. Do ovoga dolazi iz razloga zato što su cevi za odvod postavljene na neadekvatan način. Tada se pristupa snimanju cevi da bi se otrkilo mesto začepljenja. Kada primetite nefunkcionalnost vaših cevi u kuhinji ili kupatilu pozovite naš servis. Poslaćemo odgovornog i kvalifikovanog vodinstalatera na vašu adresu. Dobar majstor će brzo utvrditi problem i rešiti ga kako bi sprečio nastanak veće havarije. Odgušenje kanalizacionih cevi se može uraditi i sa mašinama pod visokim pritiskom vode. Veliki pritisak vode razbija kamenac i tvrde naslage  i čisti prljavštinu i masnoće sa zidova cevi. Da bi se sprečilo zagušenje cevi ponekad je potrebno uraditi preventivno čišćenje cevi. S vremena na vreme možete i sa hemijskim sredstvima uraditi čišćenje cevi.

Odgušenje sudopere

Odgušenje sudopere, kade, umivaonika, wc šolje i ostalih sanitarija i kanalizacije su neke od vodoinstalaterskih usluga koje nudimo. U ponudi imamo i zamenu ventila, postavljanje vodovodne instalacije kao i montažu svih sanitarija. Radno vreme servisa je svakim danom 00-24 sata u toku cele godine. Povoljne cene svih vodoinstalaterskih usluga. Prostorije ostavljamo urednim i čistim.

Pozovi 069 623 301