Čišćenje Odvoda Sudopere

/Čišćenje Odvoda Sudopere

Čišćenje odvoda sudopere radimo sajlom na elektro pogon. Brza, kvalitetna i profesionalna usluga za odgušenje sudopere. Kada nas pozovete u najbržem mogućem vremenskom roku bićemo na vašoj adresi. Povoljna cena otupušavanja sudopere, profesionalni vodoinstalater sa velikim iskustvom. Vodoinstalaterske usluge pružamo kako fizičkim tako i pravnim licima svakoga dana tokom cele godine osim nedeljom.

Čišćenje odvoda sudopere

Svaka domaćica sudoperu u kuhinji koristi više puta u toku jednog dana za pranje sudova ili priprmanje hrane. Ako se ne vodi računa komadići hrane, masti iz tiganja, soc od kafe lako mogu dospeti u odvod. U unutrašnjosti odvodne cevi se na zid lepe masti i nakuplja kamenca iz vode. Ukoliko se ne radi redovno čišćenje odvoda sudopere može nastati zagušenje. Blokada u odvonoj cevi će suziti protok vode a to primećujete tako što iz sudopere sporo otiče voda u kanalizaciju. Takodje neprijatan miris iz odvoda sudopere ili zvuk klokotanja vode su znaci da nastaje zapušenje sudopere. Kada primetite da se voda iz odvoda vraća u sudoperu ili uopšte ne otiče u odvod biće vam potrebna pomoć stručnog lica. Savetujemo da za intervenciju angažujete profesionalnog vodoinstalatera. Naš vodoinstalaterski servis radi čišće nje odvoda sudopere stručno i po svim  standardima. Kada nastane zčepljenje vaše sudopere u kući, stanu, restoranu, kafiću, poslovnom prostoru pozovite nas.

Kako sami da uradite čišćenje odvoda sudopere?

Kada nastane začepljenje odvoda sudopere teško da je možete odgušiti bez upotrebe sajle. Medjutim ono što kao preventivu možete uraditi da ne dodje do zagušenja je postavljanje mrežice na slivnik u sudoperi. Takoćete sprečiti manje i veće komadiće hrane da odu u odvod ili se zadrže u sifonu sudopere. S vremena na vreme pomoću hemijskog sredstva za čišćenje odvoda koje sipate u sudoperu možete ukloniti nakupljene masnoće na zidu odvodne cevi. Iz iskustva znamo da je najbolja preventiva da ne dodje do zagušenja, odlagati masnoću iz sudova, hranu i toz od kafe u kantu za smeće. U slučaju da sami želite da uradite odgušenje sudopere naš savet je da to uradite pomoću prirodnih sredstava kao što su sirće, soda bikarbona. Navedene supstance sipajte u odvod sudopere i pustite neko vreme da se razvije hemijski proces. Nakon toga iz šerpe sa veće visine u odvod prospite vrelu vodu.

Odgušenje odvoda sudopere

Sifon koji se nalazi ispod sudopere sprovodi vodu u odvodnu cev u zidu. Često se nečistoće nakupe u samom sifonu pa tako nastane zagušenje sudopere. Tada je potrebno skinuti sifon, dobro ga očistiti i isprati toplom vodom. Ukoliko i posle čišćenja sifona voda sporo otiče iz sudopere nastalo je zagušenje u odvodnoj cevi. Efikasan način da se ukloni masnoća, kamenac i blokada koja se stvorila u odvodu je uraditi odgušenje sajlom na elektro pogon. Čelična sajla sa rotirajućim glavama razbiće nastalu blokadu čak i ako je ona veoma velikog inteziteta. Nakon što se obavi odgušenje odvoda sudopere sajlom cev će dugo vremena biti čista i prohodna za neometano oticanje vode iz sudopere.

Dugi niz godina efikasno radimo odčepljenje sudopere. Koristimo savremene alate za odgušenje kanalizacije. Spremni smo da u svakom trenutku odgovorimo na zahtev klijenta. Povoljna cena majstora za odgušenje i garancija na kvalitet pružene usluge su razlog da nam ukažete poverenje.

Pozovi 069 623 301