Odgušenje Tuš Kabine

/Odgušenje Tuš Kabine

ODGUŠENJE TUŠ KABINE SAJLOM

Odgušenje tuš kabine sajlom isti dan. Nudimo povoljne cene vodinstalaterske usluge. Brza usluga za svako otpušavanje tuš kabine. Dolaze Vam najbolji majstori. Ako je i sporo oticanje vode u tuš kabini to je znak da je došlo do zagušenja slivnika kabine. Kako u kupatilu postoji mreža kanalizacionih cevi vode postoji velike mogućnost da dodje do zagušenja. Kanalizacione cevi su povezane izmedju tuš kabine, umivaonika i wc šolje. Ako se zapuši tuš kabina ne mora da znači da je u njoj došlo do začepljenja. U slivnik ne odlazi samo šampon i voda već i kosa i dlake i tako dolazi do skupljanja masnoće u cevima. Preventiva da se ne desi začepljenje je postavljanje mrežice u otvor odvoda. Redovnim čišćenjem mrežice smanjujete mogućnost havarije. Ipak dodje li do začepljenja  u tom slučaju potreban Vam je majstor našeg servisa SUPER VODOPNSTALATER.

 

odgušenje tuš kabine

ODGUŠENJE TUŠ KABINE MAŠINSKIM PUTEM

Odgušenje tuš kabine radimo mašinskim putem ili ručno čeličnim sajlama. Jedna od najčešćih intervencija servisa su odgušenja svih vrsta u stambenim i poslovnim objektima gde i spada odgušenje tuš kabine. Osim stambenih jedinica odgušenja smo radili u teretanama, sportskim objektima, hotelima i ostalim poslovnim objektima gde su postavljene tuš kabine i kade. U radu koristimo sav neophodan alat i opremu kako bi brzo i efikano rešili problem. Iskustvom na terenu znamo metode koje nam omogućavaju da efikasno rešimo svako zagušenje. Manjiintezitet začeplenja rešavamo čeličnim sajlama. Na intervenciju nosimo sajle različitih dužina kako bi bili spremni za sva moguća odgušenja. Ako je došlo do jačeg začepljenja odgušenje radimo mašinskim putem. Po potrebi se koriste kamere za snimanje cevi kako bi se utvrdilo tačno mesto gde je nastao problem.

OTPUŠAVANJE VAKUMOM

Kad dodje do manjih zagušenja odgušenje možete probati da uradite sa vakum gumom ili nekim hemijskim sredstvom. Za savko odgušenje wc šolje, umivaonika, kade, sudopere, vertikale, kanalizacije pozovite SUPER VODOINSTALATERA. Montažu i demontažu sanitarija i bojlera, sudopere, zamenu ventila, zamenu i popravku baterija, tuševa, slavina radimo svakoga dana 24 sata. Za Vas usluge pružamo vikendom i praznicima tokom cele godine. Vodoinstalatera možete zakazati kada to odgovara vama i vašem vremenu. Povoljne cene vodoinstalaterskih usluga se odnose za redovne i hitne intervencije. Prostor za nama ostaje uredan i čist.

Pozovi 069 623 301