Mašinsko Odgušenje Kanalizacije

/Mašinsko Odgušenje Kanalizacije

Mašinsko odgušenje kanalizacije radimo kod velikih zapušenja. Dolazimo odmah po pozivu jer je ovo  Hitna intervencija. Za mašinsko otpušenje kanalizacije kao i za sve popravke kvarova nudimo povoljne cene. Pozivom servisa Super Vodoinstalater dobijate brzu i kvalitetnu uslugu vodoinstalatera, isti dan. Hitne popravke ventila i otpušavanja vršimo svakoga dana 24 sata vikendom i svim praznicima tokom cele godine.

mašinsko odgušenje kanalizacije

Mašinsko odgušenje kanalizacije

Mašinsko odgušenje kanalizacije vršimo za sve stambene i poslovne objekte. Mašinsko odgušenje kanalizacije je najefikasniji način da se otpuši kanalizacija i vodovodne cevi. Ovaj vid intervencije se primenjuje kod zagušenja velikog inteziteta. Velika zagušenja se stvaraju skupljanjem masnoće i prljavštine u cevima. Tada se prave veliki i tvrdi čepovi u odvodu. Mašinsko odgušenje se vrši sajlama koje vibriraju. Vibracija sajle koja se gura u cev na vrhu ima oštrice a po potrebi mogu se dodavati nastavci na sajlu. Kada dodju do čepa mašina stvara dodatnu vibraciju i pritiskom buši rupu kroz čep, a voda pod pritiskom ukloni masnoće. Ukoliko ima potrebe da se odredi tačna lokacija zagušenja dolazi do snimanja cevi kamerom. Svaki vid zagušenja tretiramo kao hitnu intervenciju. Pozovite naš servis Super Vodoinstalater koji će se odazvati na vaš poziv u najkraćem vremenskom roku. Brzo i efikasno vršimo svaku vrstu odgušenja.

Ručno otpušavanje čeličnom sajlom

Kako radimo odgušenja mašinskim putem tako vršimo i uslugu ručnog odgušenja čeličnom sajlom. Kada dodje do sporog oticanja vode ili prelivanja vode iz sanitarija potrebno je uraditi odgušenje cevi. Otpušavamo kade, tuš kabine, wc šolje, sudopere, slivnike, umivaonike. Ukoliko začepljenje nastane u sifonu radimo:

Čišćenje sifona kade.                          Čišćenje sifona sudopere.

Čišćenje sifona lavaboa.                     Čišćenje sifona  za veš mašinu.

Kada Vam zatreba profesionalni vodinstalater naš servis će poslati iskusne, odgovorne i kvalifikovane majstore za svaku vrstu vodoinstalaterskih poslova. Dugogodišnjim iskustvom na terenu sa lakoćom rešavamo svaku vrstu kvarova. Na isti način pristupamo manjim i više zahtevnim intervencijama. Sami možete rešiti manja zagušenja. Ali nikada ne pokušavajte da otklonite bilo kakvo veće zagušenje kako bi ste izbegli nastanak veće havarije. Za svaki savet ili informaciju stojimo Vam na raspolaganju.

Mašinsko odgušenje kanalizacije cena

Efikasno rešavamo odgušenje mašinskim putem vertikale i horizontale u stambenim zgradama i svim drugim objektima. Postavljamo kompletne vodovodne instalacije i vršimo montažu sanitarija kao i zamenu ventila svih vrsta. Radimo za Vas 24 časa svakoga dana vikendom i praznicima cele godine. Nudimo povoljne cene mašinskog odgušenja kanalizacije.  Usluge pružamo svim fizičkim i pravnim licima. Prostor gde se vrši intervencija ostaje čit i uredan posle naših majstora.

Pozovi 069 623 301