Odgušenje Slivnika

/Odgušenje Slivnika

Odgušenje slivnika radimo svakoga dana u sedmici cele godine. Za hitne popravke i hitne intervencije kao i odgušenje slivnika dolazimo na vaš poziv u kratkom vremenskom roku. Povoljne cene usluga za svaku vrstu otpušenja kanalizacionih i vodovodnih cevi. Brza usluga   servisa Super Vodoinstalater sprečava nastanak veće štete u vašem objektu.

Odgušenje slivnika sudopere

Najčešća vodoinistalaterska usluga koju pružamo je odgušenje slivnika sudopere. Razog za to je odlazak hrane, toza od kafe i drugih nečistoća u slivnik sudopere. Kada dodje do ovakve neprijatne situacije kuhinjom se šire neprijatni mirisi, a može doći i do prelivanja vode iz sudopere. Da bi se odgušenje slivnika sudopere rešilo potrebni su Vam obučeni i iskusni vodoinstalateri našeg servisa. Kako od malog zagušenja, ako na vreme ne reagujete može nastati velika havarija u objektu znaju iz iskustva naši majstori. I ako je ovo za njih lak posao da otklone kvar oni će odgovorno pristupiti rešavanju problema. Da bi se brzo i efikasno rešio nastanak začepljenja majstori po dolasku na adresu će utvrditi stanje cevi. Utvrdjivanjem tačnog metsta gde je nastalo zagušenje daje vodinstalaterima sliku kako je najbolje uraditi intervenciju.  Redovno održavanje slivnika sprečava nastanak začepljenja i time bi ste na duži vremenski period bili mirni.

Odgusenje slivnika

Odgušenje slivnika mašinskim putem

Odgušenje slivnika mašinski putem je najefikasniji način ukljanjanja zagušenja. Kod manjih začepljenja dovoljno je slivnik očistiti ručnom sajlom. Adekvatno čišćenje unutrašnjih ili spoljašnih  slivnika nije moguće bez odgovarajuće opreme. Nikad nemojte pokušavti da sami otklonite veliko zapušenje. Nestručno rukovanje sajlom može dovesti do štete na vodovodnim i kanalizacionim cevima. Ukoliko se problem ne može detektovati uobičajenim načinom pristupa se snimanju cevi sa kamerom. Odgovorni i obučeni majstori našeg servisa će otkloniti svako odgušenje nastalo u kadi, tuš kabini, vertikali, wc šolji, sudoperi, lavabou.

 

Povoljne cene otpušavanja

Kvalitet rada kao i povoljne cene otpušavanja svih vrsta su naša preporuka da nas pozovete. Radimo montažu i demontažu sanitarija u kupatilu i kuhinji. Adaptaciju i postavljanje nove vodovodne instalacije u poslovnim i stambenim objektima vršimo u razumnom roku. Kada Vam je potrebna zamena ventila, tuš baterije, slavine i česme pozovite nas . Za svaku vodinstalatresku uslugu smo dostupni 24 sata svakoga dana tokom godine. Saradnju nudimo svim fizičkim i pravnim licima. Prostorije po završenom poslu ostavljamo urednim i čistim.

Pozovi 069 623 301