Odgušenje Lavaboa

/Odgušenje Lavaboa

Odgušenje lavaboa rade najbolji majstori servisa Super Vodoinstalater. Kvalitetna i brza usluga za popravke kvarova. Otpušavanje lavaboa, kade, wc šolje i drugih sanitarija vršimo svakoga dana 24 sata u toku cele godine. Hitne intervencije odgušenja kao i redovne radimo ručno čeličnim sajlama i mašinskim putem. Povoljne cene za sve vrste vodoinstalaterskih usluga.

odgušenje lavaboa

Odgušenje lavaboa u kupatilu

Odgušenje lavaboa u kupatilu zahteva hitnu intervenciju radi sprečavanja poplave u stambenom ili poslovnom objektu. Usluge odgušenja lavaboa smo pružili monogim hotelima, restoranima, sportskim centrima, vrtićima. Jedan od razloga zbog kojih dolazi do zagušenja lavaboa, sudopere i svih sanitarija u kupatilu je nemarnost ljudi. Zato treba povesti računa da bi se sprečilo nastajanje zagušenja bilo koje vrste. Znak da je došlo do zagušenja je sporo I neravnomerno oticanje vode u slivnik odvoda. Zagušenja nastaju skupljanjem prljavštine i masnoća kao i dlaka u odvodnoj cevi lavaboa. Kod zagušenja malog inteziteta odgušenje možete sami uradit pomoću vakuma ili hemijskim sredstvom. Ukoliko ne uspete sami da otpušite lavabo potreban Vam je profesionalni vodoinstalater. Servis  SUPER VODOINSTALATER poslaće po vašem pozivu stručne i iskusne vodoinstalatere da urade svaku vrstu odgušenja u najkraćem vremenskom roku. Svako zagušenje zahteva hitnu intervenciju kako bi se sprečilo nastajanje velike havarije u objektu.

Čišćenje sifona lavaboa

Zagušenje može nastati i u sifonu lavaboa. Tada je dovoljno skinuti pa dobro oprati i očistiti sifon lavaboa, kako bi slivnik opet normalno funkcionisao. Pored odgušenja lavaboa vršimo odgušenje kade, bidea, horizontale, vertikale, wc šolje, kanalizacije, sudopere. Kako bi se uradilo kvalitetno odgušenje sajla pri čišćenju uvek mora da stigne do glavne kanalizacione cevi. Ako se to ne uradi može se desiti da ponovo u kratkom roku dodje do zagušenja. Gde su nastala velika zagušenja tačno mesto havarije odredjujemo snimanjem cevi pomoću kamere. Cene vodoinstalaterskih usluga prilikom odgušenja odredjuje metoda rada. Razlika je u tome da li se intervencija vrši pomoću ručne čelične sajle ili se radi mašinskim putem. Za svaku vrstu intervencije posedujemo neophodan alat i opremu. Kada god da se desi neko začepljenje spremni smo da Vam pomognemo da rešite problem. Naša odgovornost prema vama je da pružimo kvalitetnu uslugu i da klijent bude zadovoljan.

Montaža sanitarija

Montažu kade, wc šolje, tuš kabine, umivaonika i sve druge vodinstalaterske usluge radimo svakoga dana 00-24 sata cele godine. Usluge pružamo svim fizičkim i pravnim licima. Kad završimo sa intervencijom prostor za nama ostavljamo čistim i urednim.

Pozovi 069 623 301