Čišćenje Kanalizacionih Cevi

/Čišćenje Kanalizacionih Cevi

Čišćenje kanalizacionih cevi odvoda, radimo pod pritiskom, sajlom na elektro pogon ili ručnom sajlom za odgušenje kanalizacije. Nudimo povoljne cene za odgušnje sudopere, wc šolje, vertikale, slivnika, kade, glavne kanalizacione cevi. Brza i profesionalna usluga. Majstor vodoinstalater dolazi u najkraćem vremenskom roku po vašem pozivu.  Za čišćenje kanalizacije dostupni smo svakoga dana.

Čišćenje kanalizacionih cevi cena

Cena za otpušavanje odvoda, zavisi od lokacije i težine zagušenja kao i od metode kojom se odgušenje radi. Teško je dati tačnu cenu za odgušenje kanalizacije kada nas pozovete telefonom. Konačna cena čišćenja kanalizacionih cevi biće vam saopštena na licu mesta kada majstor sagleda celokupan problem. Cene za čišćenje kanalizacije možete pogledati na sledećim linkovima:

Vodoinstalater Niš

Vodoinstalater Novi Sad

Cena vodoinstalaterskih usluga Kragujevac

Cena odgušenja kanalizacije Beograd

Čišćenje kanalizacionih cevi

Zagušenje odvoda može nastatiti u bilo kom trenutku. Bacanjem vlažnih maramica, veće količine toalet papira, tufera, odlaganje otpadaka hrane i masnoća u odvode, nakupljanjem kose iz tuš kabine i lavaboa stvara se zagušenje. U zavisnosti od stepena začepljenja odredjuje se metod kojim će se vršiti otpušavanje kanalizacionih cevi. Teži oblik zagušenja u vertikali ili glavnoj cevi kanalizacije rešava se odgušenjem pod viskokim pritiskom vode, korišćenjem specijalnog WOMA vozila. Ovom metodom osim otklanjanja čepa koji je izazvao zagušenje sa unutrašnjih zidova cevi spira se sva nataložena masnoća, prljavština i kamenac. Nakon čišćenja, odvodne cevi kanalizacije biće prohodne za oticanje fekalne i otpadne vode u glavnu gradsku kanalizaciju duži vremenski period. Ukoliko zbog zagušenja preti opasnost od vraćanja fekalne vode iz sanitarija u kupatilo, hitne intervencije obavljamo u najkraćem vremenskom roku.

Prventivno čišćenje kanalizacije

Kroz odvodne cevi kanalizacije svakog dana prolazi otpadna voda, fekalije i papirna galanterija. Kako su sve sanitarije poput wc šolje, kade, lavaboa, sudopere, tuš kabine, bidea, povezane na odvod proticanje vode treba da bude besprekorno. Da bi kanalizacione cevi bile uvek u funkciji treba raditi preventivno čišćenje kanalizacije. Bez obzira da li su vaše odvodne cevi od metala ili plastike redovno održavanje kanalizacije treba da bude prioritet. Naš vodoinstalaterski servis dugi niz godina radi čišćenje kanalizacionih cevi za fizička i pravna lica. Posedujemo veliko iskustvo kao i savremene mašine za čišćenje kanalizacije, što nam omogućava da posao obavimo brzo i kvalitetno. Odgušenje odvoda obavljamo odgovorno i za svaku pruženu uslugu dajemo garanciju. Čišćenje cevi radimo za uličnu, spoljnu kanalizaciju, fekalnu ili kuhinjsku vertikalu.

Odgušenje kanalizcije

Sporo oticanje vode, vraćanje vode iz odvoda u sanitarije, izlivanje vode iz slivnika po podu kupatila su pokazatelji da je nastalo zagušenje. Ovo su situacije kada treba da se pozove vodoinstalater za odgušenje kanalizacije. Lakši oblik zagušenja možete rešiti sami ali to je samo trentno rešenje problema. Da bi prohodnost u odvodima bila dobra naš majstor za odgušenje odgovarajućom metodom rešava savaki vid začepljenja. Kada se suočite sa blokadom u odvodu dovoljno je da nas pozovete. U najkraćem mogućem roku dolazimo na vašu adresu. Bilo da je potrebno mašinsko odgušenje kanalizacije ili odgušenje sajlom na ručni pogon za naše majstore je to rutinski posao. Povoljna cena odgušenja, kvalitetna i profesionalna usluga su razlog da nas angažujete. Ukazano vaše poverenje u popunosti opravdavamo. Kod nas nema skrivenih troškova i svaka vrsta usluge odgušenja je transparentna.

Pozovi 069 623 301