Odgušenje Vertikale

/Odgušenje Vertikale

Odgušenje vertikale servis Super Vodoinstalater radi svakoga dana 24 sata, tokom cele sedmice. Brza usluga za ručno ili mašinsko odgušenje vertikale. Hitne intervencije i hitne popravke vršimo u najkraćem vremenskom roku. Za popravke kvarova na wc šolji, kadi, vodokotliću i ostalim sanitarijama dolazimo isti dan. Povoljne cene za sve vodoinstalaterske usluge.

odgušenje vertikale

Odgušenje fekalne vertikale u u zgradama

Potreba za odgušenjem fekalne vertikale je načešće u zgradama koje imaju veliki broj spratova. Kada dodje do zapušenja vertikale svi stanari zgrade se nalaze u problemu. Zagušenje može nastati ne samo na fekalnoj već i na kuhinjskoj vertikali. Voda se može pojaviti na nekoliko mesta u zgradi, obično na plafonu ili dolazi do izlivanja wc šolje. Zagušenje fekalne vertikale nastaje bacanjem u wc šolju tufera, štapića za uši, vlažnih maramica, pelena i drugih stvari. Znak da je došlo do zapušenja fekalne vertikale je izlivanje vode i fekalija iz wc šolje. Na spratu gde raste nivo vode u šolji, problem se nalazi sprat niže to jest na medju spratu. Kod nastanka ovakve havarije potrebna je hitna intervencija. Odgušenje se radi mašinskim putem.

Odgušenje kuhinjske vertikale

Kad vidite da Vam se pojavila voda u sudoperi a vi je niste pustili to je znak da je došlo do zagušenja kuhinjske vertikale. Još jedan znak je vraćanje vode u sudoperu iz odvoda ili zapušavanje odvoda pa se voda izliva iz sudopere. Skupljanje masnoće u odvodu sudopere, ostaci hrane, soc od kafe vremenom dovode do zagušenja vertikale. Kao i kod odgušenja fekalne vertikale neophodna je hitna intervencija i kod odgušenja kuhinjske vertikale. Brziom i pravovremenom intervencijom sprečava se mogućnost poplave u stanu i nastanak veće štete.

Snimanje vertikale kamerom

Pri intervenciji koristimo najsavremenije kamere za snimanje cevi vertikale. Ona omogućava lakše detektovanje mesta  zagušenja u vertikali. Kada utvrde mesto zagušenja naši vodoinstalateri pristupaju odgušenju vertikale. Iskustvo i praksa na terenu omogućava im da u kratkom roku otklone svako zagušenje. Za svaku intervenciju imamo neophodan alat i opremu. Osim odgušenja vertikale radimo i odgušenje wc šolje, lavaboa, tuš kabine, horizontale, slivnika, kanalizacije i kade u svim stambenim i poslovnim objektima. Servis Super Vodoinstalater nudi povoljne cene  vodoinstalaterskih usluga. Odgovornost prema poslu i kvalitet naših usluga su naša preporuka. Za Vas vodoinstalaterske usluge pružamo 24 sata svakog dana tokom cele godine. Saradjujemo sa svim fizičkim i pravnim licima.

Pozovi 069 623 301