Odgušenje Umivaonika

/Odgušenje Umivaonika

Odgušenje umivaonika, slivnika, sudopere i ostalih sanitarija vršimo svakodnevno vikendom, praznicima tokom cele godine. Najbolji majstori, povoljne cene, brza usluga su karakteristika servisa Super Vodoinstalater. Odgušenje umivaonika kao i popravke kvarova radimo isti dan u najkraćem roku. Za zagušenja koja mogu uzrokovati štetu radimo hitne intervecije mašinskim putem ili ručnim sajlama.

Odgušenje umivaonika sa stalkom

Kada dodje do malog začepljenja odgušenje umivaonika sa stalkom možete sami uraditi pomoću nekog hemiskog sredstva. Skupljanje dlaka, masnoće i prljavštine u slivniku izaziva zagušenej. Da bi se uradilo otpušavanje umivaonika sa stalkom i prišlo slivniku potrebno je pomeriti stalak. Naš majstor će to uraditi pažljivo kakao ga ne bi oštetio. Postaviće posudu ispod slivnika . U slivniku se nalazi vodeni čep gde se skupljaju prljavštine koje mogu imati neprijatan miris. Prvo će otpustiti šelnu na delu slivnika koja se nalzi u zidu i polako skinuti crevo sa kanalizacionog otvora. Zatim će isto tako uraditi i sa delom slivnika koji se nalazi na umivaoniku. Iz creva i slivnika umivaonika će pustiti vodu i prljavštinu u posudu koju je postavio na početku intervencije. Potom će odšrafiti šraf u umivaoniku i kompletno skinuti slivnik. Dobro će ga očistiti i isprati vodom kao i crevo koje je skinuo. Postupak je završen.

odgušenje umivaonika

Odgušenje sanitarija u kupatilu

Zapušenja velikog inteziteta u kupatilu može dovesti do prelivanja vode na sanitarijama i izazvati poplavu. Tada je neophodno uraditi odgušenje sanitarija u kupatilu ručnim sajalama ili mašinskim putem. Da bi se uradilo dobro čišćenje cevi potrebno je da sajla dodje do kanalizacione cevi. Postupak čišćenja cevi treba ponoviti nekoliko puta kako bi se sprečilo nastanak zagušenja u kratkom roku. Otkrivanje  mesta začepljenja možemo uraditi specijalnim kamerama za snimanje cevi. Kada dolazimo na intervenciju vodoinstalatri nose svu opremu i alat kako bi popravku kvarova uradili u što kraćem vremenskom periodu. Ukoliko dodje do bilo kakvog začepljenja spremni smo u bilo koje doba dana i noći da rešimo prolem. Brzom i kvalitetnom vodoinstalaterskom uslugom stičemo iz dana u dana sve veći broj zadovoljnih klijenata.

 Odgušenje Umivaonika Povoljna  Cena

Odgušenje umivaonika- Povoljna cena kao i za sve vodoinstalaterske usluge u koje spadaju:
Montaža umivaonika, kade, tuš kabine, sudopere i ostalih sanitarija kao i zamenu ventila svih vrsta.Dostupni klijentima svakoga dana 00-24 sata tokom cele godine. Usluge pružamo svim fizičkim i pravnim licima. Prostor gde se izvodi intervencija ostavljamo po završenom poslu urednim i čistim.

Pozovi 069 623 301