Urezivanje Navoja

/Urezivanje Navoja

Urezivanja navoja radimo za sve vrste cevi svih profila. Ako se zalomi cev  u zidu i treba Vam urezivanje navoja pozovite naš servis Super Vodoinstalater. Nudimo povoljne cene za uslugu zamena virbli, zamena EK ventila. Za hitne intervencije dolazimo u najkraćem roku. Kada nas pozovete za redovne popravke dolazimo isti dan.

urezivanje navoja

Urezivanje navoja- Ugradnja ventila

Urezivanje navoja se može raditi kada je potrebna ugradnja ventila. Nekada i mali i sitni problemi mogu da pokvare rad uredjaja i da naprave veliku štetu. Neki od tih problema naizgled bezazlenih je i curenje vode zbog dotrajalih gumica na slavini. Isto tako problem može napraviti dotrajao ili napukao navoj na cevi. Stalno curenje vode može oštetiti zid zbog vlažnosti. Zato je potrebno da se reaguje na vreme kako bi se izbegle neželjene posledice. Ako primetite bilo kakvav neispravan rad gumice ili da je došlo do curenja na navoju cevi pozovite nas. Servis Super Vodoinstalater pruža više godina sve vodoinstalaterke usluge medju kojima je i urezivanje navoja. Sve usluge pružamo na stručan i odgovoran način bilo da su u pitanju manje popravke ili složene intervencije. Svaki kvar, montažu sanitarija, odgušenja rešavamo u kratkom roku.

Reparacija navoja u zidu

Kada je potrebno reparacija navoja u zidu, ona se radi na licu mesta. Takodje na novi napravljeni navoj se stavlja kučina ili teflon traka kako bi se osiguralo zaptivanje. Ovu uslugu da sada smo pružali puno puta tako da bez obzira na stanje cevi i profil cevi sa lakoćom je izvodimo. Takodje nudimo i uslugu povremenog pregledanja stanja svih cevi u poslovnom i stambenom objektu. Tada se i prekontroliše stanje sanitarija, baterija, slavina, ventila i navoja. Ovakvim uvidom se sprečava mogućnost nastanak oštećenja u objektu. Sve vodoinstalaterske usluge nudimo za fizička i pravna lica. Garanciju dajemo na sve izvedene radove i zamenjene delove prilikom intervecije. Radno vreme servisa je svakoga dana vikendom i praznicima. Kada završimo sa radovima prostoriju ostavljamo urednu i čistu.

Pozovi 069 623 301