Postavljanje Redukcionih Ventila Za Pritisak

/Postavljanje Redukcionih Ventila Za Pritisak

Postavljanje redukcionih ventila za pritisak radimo svakoga dana tokom godine. Postavljanje redukcionih ventila za pritisak i postavljanje glavnog ventila za kuhinju kao i hitne intervencije vršimo za sva pravna i fizička lica. Povoljna cena, brza i kvalitetna usluga. Kada Vam treba popravka ventila i zamena ventila za vodu dolazimo isti dan.

postavljenje redukcionih ventila za pritisak

Postavljanje redukcionih ventila za pritisak – Usluga

Postavljanje redukcionih ventila za pritisak je jedna od mnogih redovnih usluga koje pružamo. Reducir pritiska je ventil koj služi za stabilizaciju i smanjenje ulaznog pritiska vode. Kada je pritisak vode iz glavnog voda promenljiv ili visok on onemogućava normalno funkcionisanje u vodovodnoj instalaciji. Tada se postavlja redukcioni ventil koji reguliše pritisak. Njegova uloga je da održi konstantan izlazni pritisak kad dodje do variranja ulaznog pritiska. Reducir se može postaviti i u horizontalnom i vertikalnom položaju u odnosu na cev. Nikako se ne sme montirati naopačke ili se postaviti u zemlju. Kvar na njemu najčešće nastaje prilikom hidrauličkog udara vode. Ukoliko Vam je potrebno postavljanje novog reducira za pritisak ili njegovo održavanje i čišćenje pozovite naše vodinstalatere. Znamo koliko je značajna njegova uloga pa ako dodje do kvara na njemu radimo hitnu intervenciju kako bi se problem što pre otklonio.

Ventili za vodu

Kako svaki objekat bio on stambeni ili poslovni ima barem po nekoliko ventila za vodu potreban je profesionalni vodoinstalater koji će brinuti o njima. Svako odlaganje popravke ventila može napraviti veliku materijalnu štetu. Naši majstori mogu uraditi popravku ili zamenu svih vrsta ventila bilo kojih dimenzija i profila. Ukoliko Vam treba zamena ventila u zidu, štelovanje sigurnosnog ventila na bojleru, zamena glavnog ventila u kupatilu, zamena virbli naši majstori mogu sve to uraditi. Ako do sada niste imali pravog majstora koji može pomoći kada treba, ukažite nama vaše poverenje a mi ga sigurno opravdavamo u potpunosti. Brza i profesionalana usluga su odlike naših majstora, kao i  to da svakom poslu pristupaju odgovorno. Sve vodoinstalaterske usluge radimo kako za fizička tako i za pravna lica. Dostupni smo svakoga dana u toku cele godine. Garanciju dajemo na sve pružene usluge i na zamenjene delove koje mi nabavljamo za vas. Prostor gde se radi intervencija nakon završenog posla ostavljamo čistim i urednim.

 

Pozovi 069 623 301