Zamena Ventila

/Zamena Ventila

Ako Vam je potrebna zamena ventila pozovite servis Super Vodoinstalater da otklonomo kvar isti dan. Ukoliko dodje do pucanja ventila tada zamena ventila spada u hitne intervencije. Za popravku kvarova na ventilu dostupni smo svakoga dana 24 sata. Kvalitetna i brza usluga kao i najbolje cene za otklanjanje kvarova na svim tipovima ventila.

zamena ventila

Zamena ventila na bojleru

Kada procuri sigurnosni ventil na bojleru treba da se uradi zamena ventila.  Super Vodoinstalater dolazi po vašem pozivu u kuću, stan ili poslovne prostorije da proveri stanje vaših ventila i da spreči da dodje do mogućih kvarova koji mogu nastati curenjem ventila. Jedina namena svakog ventila je sigurnost u vašem domu ili poslovnom prostoru. Zato se ventili postavljaju na vodovodnim instalacijama (slavinama, vodokotlićima, bojlerima) i radijatorima.

Kako se radi o kvaru koji može izazvati veliku poplavu i napraviti veliku štetu kod vas i kod komšija, usluga se vrši u najkraćem mogućem roku. Naši vodoinstalateri dostupni su Vam svim danima i praznicima 365 dana u godini.

Ako se radi promena ventila ili bilo koja druga vodoinstalaterska popravka svi naši majstori će po završenom poslu ostaviti čist i uredan prostor kada završe sa intervencijom.

Zamena ventila cena

Kada se radi zamena ventila cena usluge zavisi od vrste  i mesta ventila  koji se  menja.

U stanu kući ili poslovnim jedinicama možete imati više vrsta ventila:

Propusni ventil, uzidni ventil sa ručicom, kuglasti ventil, kuglasti ventil sa ispustom, glavni ventil za vodu….

SUPER MAJSTOR-vodoinstalater pruža sledeće usluge:

promena ventila za vodokotlić

promena ventila za vodu

promena ek ventila

zamena ventila za vodu pod pritiskom

zamena virble od 1/2, 3/4, 1 i 5/4 cola propusnog ventila

promena kompletnog ventila 1/2, 3/4, 1 i 5/4  cola sa telom

reparacija oštećenog navoja u telu ventila

sečenje cevi  kod zamene kompletnog ventila

povezivanje klizne spojnice na kompletan ventil

popravka ventila u šahti

promena sigurnosnog ventila za bojler

 Zamena ventila zbog dotrajalosti

Voda puna kamenca, nezaštićenost ventila ili dotrajalost ventila dovodi da u vašim stanovima i kućama lii poslovnim prostorima ventili budu u lošem stanju, imaju kamencana  na sebi ili cure. Kada glavni ventil za vodu u kući popusti i ne može da se zatvori tada vodu treba zatvoriti na ventilu koji se nalazi u šahti vodomera. Ako imate ovu situaciju u stanu i ne funkcioniše glavni ventil vodu treba zatvoriti na glavnom ventilu na vertikali zgrade. Veoma je bitno da se na vodovodnim instalacijama montira kvalitetan ventil. Osim zamene ventila pružamo uslugu montaža sudopere, vodokotlića, mono bloka, bojlera i ostalih sanitarija. Vršimo snimanje i otpušavanja svih vodovodnih cevi. Postavljamo kompletnu vodovodnu instalaciju u svim objektima. Za vas vodoinstalaterske usluge radimo svakodnevno 24 sata vikendom i praznicima. Usluge vršimo svim fizičkim i pravnim licima.

Pozovi 069 623 301