Postavljanje Predventila

/Postavljanje Predventila

Postavljanje predventila radimo za sve poslovne i stambene objekte. Postavljanje predventila kao i zamena ventila za vodu se vrši svakoga dana tokom cele godine. Za redovne popravke kvarova po vašem pozivu dolazimo isti dan. Najbolja cena usluge za hitne intervencije. Profesionalni vodoinstalateri servisa Super Vodoinstalater obavljaju sve vrste vodoinstalaterskih usluga.

postavljanje predventila

Postavljanje predventila- Usluge

Postavljanje predventila spada u naše redovne usluge servisa. Uloga svakog predventila je dodatna zaštita u slučaju kvara na ventilu. Kako se ventili nalaze u svakom stambenom i poslovnom objektu i njma je potrebna zaštita. Kako trpe veliki pritisak vode u slučaju njihovog kvara može doći do poplave u objektu. Svaki glavni ventil za vodu treba da ima zaštitu u vidu predventila. Ukoliko dodje do kvara na glavnom ventilu tada se voda može ugasiti na predventilu i tako se sprečava nastanak havarije i štete u objektu. Ispravnost svakog ventila je jako bitna. Ako primetite bilo kakve promene na ventilu u vidu curenja vode, korozije na njemu, ili da je ventil vlažan pozovite nas. Odlaganje popravke ventila nije preporučljivo. Da biste imali sigurnost naša preporuka je da treba da uradite postavljanje predventila. Predventil se može ugraditi na svaku cevi i sama ugradnja kada je izvodi naš vodoinstalater ne traje dugo.

Postavljanje ventila za vodu

Kada se radi postavljanje ventila za vodu treba koristiti isključivo kvalitetne i proverene ventile. Na ventilu ne treba štedeti jer je on odbrana od polave u svakom kupatilu ili kuhinji. Kako dugo godina obavljamo vodinstalaterske usluge susretali smo se sa raznim kvarovima na ventilima. Svaki kvar smo otklanjali uspešno i brzo i tako stekli poverenje velikog broja klijenata. Bilo da Vam je potrebna zamena EK ventila, zamena virbli ili bilo koja druga vodinstalaterska usluga pozovite nas. Svakom poslu prilazimo odgovorno bilo da se radi o manjem kvaru ili složenoj intervenciji. Za svaku poravku, ugradnju ventila, montažu sanitarija ili odgušenje posedujemo neophodan alat i veliko znanje. Sve vodinstalaterske usluge radimo za sva fizička i pravna lica svakoga dana tokom cele godine. Garanciju dajemo na izvedene radove i zamenjene delove. Svaki prostor gde radimo nakon završenog posla ostavljamo čistim i urednim.

Pozovi 069 623 301