Popravka Ventila

/Popravka Ventila

Popravka ventila za vodokotlić, sudoperu, bojler dolazimo isti dan kada nas pozovete. Najbolja cena za hitne intervencije i popravku kvarova na svim ventilima bilo koje vrste. Kvalitetni majstori i brza usluga servisa Super Vodinstalater. Za sve vodoinstalaterske usluge kao hitna popravka ventila i zamena ventila možete nas pozvati svakoga dana.

popravka ventila

Popravka ventila u kupatilu

Popravka ventila u kupatilu se vrši kada on počne da vlaži ili curi. Ako primetite da se voda sliva niz pločice, zid postane vlažan sa druge strane, ili da se komšiji ispod vas pojavila voda na plafonu pozovite nas. Mi ćemo u kratkom roku doći i proveriti i utvrditi stanje vaših ventila u kupatilu i kuhinji. Stanje ventila treba proveravati sa vremena na vreme kako bi se izbegao nastanak neke veće havarije. Nikako nemojte kupovati jeftine ventile oni su glavni uzročnici moguće štete. Kvalitetan ventil retko kada ima potrebu za popravkom ili zamenom. Pogotovu EK ventil lošega kvalitete ako se postavi može izazvati poplavu i može ugroziti vašu bezbednost. Svaki tip ventila će duže trajati ako je napravljen od kvalitetnih materijala. Zamena ili popravka ventila u kupatilu zahteva iskusnog i obučenog vodoinstalatera našeg servisa.

Zamena ventila svih vrsta

Zamenu ventila svih vrsta radimo kao redovnu uslugu, sem ako dodje do pucanja ventila tada se radi hitna intervencija. Ventili se razlikuju prema nameni čemu služe, obliku i veličini. Uloga svakoga ventila je da spreči nastanak štete u stambenom ili poslovnom objektu. Za popravku ili zamenu ventila potrebni su Vam stručni, odgovorni i kvalifikovani majstori našeg servisa Super Vodoinstalater. Godinama imamo iskusvtva na popravkama svih vrsta i tipova ventila. Bitno nam je da svaka popravka ili bili koja duga vodoinstalaterska usluga bude uradjena na profesionalan i kvalitetan način.  Uvek sve radove izvodimo u dogovoru sa klijentima na njihovo zadovoljstvo.

Popravka glavnog ventila za vodu

Popravka glavnog ventila za vodu, zamena EK ventila i svih ostalih vršimo po povoljnim cenama. Takodje radimo odgušenje sudopere, lavaboa, kanalizacije, slivnika i svih sanitarija u kupatilu. Radno vreme servis je svakoga dana 00-24 sata u toku cele godine. Vodoinstalaterske usluge pružamo svim fizičkim i pravnim licima. Držimo do toga da prostor gde radimo intervenciju ostavimo čistim i urednim.

Pozovi 069 623 301