Zamena Glavnog Ventila U Kupatilu

/Zamena Glavnog Ventila U Kupatilu

Zamena glavnog ventila u kupatilu je još samo jedna od usluga servisa Super Vodoinstalater. Zamena  glavnog ventila u kupatiliu, zamena ventila za vodu , kao hitne intervencije od vašeg poziva radimo u najkraćem roku. Za popravke kvarova na vodovodnim instalacijama dolazimo isti dan. Nudimo povoljne cene usluge za zamenu ventila svih vrsta.

Zamena glavnog ventila u kupatilu

Zamena glavnog ventila u kupatilu – Usluga

Uslugu Zamena glavnog ventila u kupatilu radimo svakoga dana tokom cele sedmice, za sva pravna i fizička lica. Svaki prostor bio on stambeni ili poslovin poseduje više vrsta ventila. Svim ventilima je uloga  ista, samo se razlikuju po nameni i veličini. Svaki ventil služi da spreči  izlivanje vode, zato mora uvek biti ispravan i u funkciji. Ako se naruši njegov rad može doći do izbijanja poplave i nastanka veće štete. Zato uvek treba voditi računa o stanju svakog ventila i sa vremena na vreme ih proveriti. Čim primetite da ventil vlaži zid ili curi treba odmah regovati. Za zamenu ili povremeni pregled ventila možete pozvati naš servis. Kada dodje do kvara ventila u objektu trebati zatvoriti vodu na glavnom ventilu i sačekati da dodju majstori. Ako niste stručni nikako ne pokušavajte sami da otklonite kvar jer tako može doći do nastanka veće štete.

Popravka ventila

Popravka ventila ili zamena glavnog ventila u kupatilu zahteva iskusnog i obučenog vodoinstalatera našeg servisa.  Dostupni smo za sve popravke na ventilima za vodu bilo da se oni nalaze na bojleru, vodokotliću, instalacijama, slavinama…. Do sada smo uradili nebrojeno puta zamenu ili popravku ventila svih vrsta tako da ovaj vid usluge radimo brzo i efikasno. Ako ste do sada imali problem da nadjete adekvatnog majstora  vodoinstalatera, sada imate naš servis na koji možete uvek računati. Kod nas dobijate profesinalne majstore i kvlitetnu uslugu. Kada su Vam potrebne sve vrste vodoinstalaterskih usluga dostupni smo za Vas svakoga dan vikendom i praznicima tokom cele godine. Usluge pružamo svim fizičkim i pravnim licima. Garanciju dobijate za sve izvedene radove kao i za zamenjene delove tokom intervencije. Nakon završenog posla prostor gde radimo ostavljamo čistim i urednim.

Pozovi 069 623 301