Zamena Virbli

/Zamena Virbli

,,Zamena virbli ventila. Zamena Ek ventila. Zamena baterija i slavina svih vrsta. Brza i kvalitetna usluga. Povoljne cene. Dostupni 24h. Servis SUPER VODOINSTALATER sem usluge zamena virbli ventila, popravke sanitarija, odgušenja kanalizacije, popravke bojlera nudi i sve ostale vodoinstalaterske usluge. Za sva fizička i pravna lica.”

 

zamena virbli

Zamena  Virbli  Ventila

Zamena  virbli ventila kao i zamena mešača na jednoručnoj bateriji su usluge koje nudi  servis SUPER VODOINSTALATER. Zamena virble ventila kao i zamena svih vrsta ventila spada u naše redovne usluge koje obavljamo svakoga dana 24 časa.  Koliko puta se desilo da Vam neka sitnica u kupatilu ili kuhinji stvara nervozu. Jedan od slučaja je dotrajalost virble koja se manifestuje kapljanjem ili curenjem vode iz slavine. Verovatno svaki put pomislite da će kapljanje stati samo od sebe i to može trajati danima. Dešavalo se da Vas je vodoinstalater nekoliko puta izneverio i imate odbojnost da pozovete majstora. Da bi Vas razuverili da  takvu odluku promenite pozovite naš servis. U najkraćem roku poslaćemo Vam stručne, iskusne i odgovorne vodoinstalatere koji će profesionalno uraditi svaki instalaterski posao. Bilo da se radi o sitnim kvarovima ili velikim popravkama kao i u slučaju hitne intervencije dolazimo brzo.

Zamena  Plastičnih  Virbli

Pored zamene plastične virble radimo i montažu keramičke virble. Iako deluje da je zamena virble lak posao ne upuštajte se u to ako nemate dovoljno iskustva i znanja.

Neadekvatnim izvodjenjem intervencije možete napraviti veću štetu. Ukratko ćemo objasnti postupak rada prilikom zamene virble. Prilkom zamene  virble naš majstor će prvo zatvoriti ventile i ispustiti vodu iz sistema cevi. Ako je slavina montirana na protočni bojler zavrće se jedan ventil. Kada je u pitanju bojler u kupatilu zatvara se ventil za hladnu i toplu vodu. Potom će skinuti masku sa slavine povlačenjem ili šravcigerom ako masku drži šraf.  Pre postavljanja nove virble zavrtanj će odvrnuti do kraja da bi gumica mogla lepo naleći na slavinu. Ključem ili kleštima će izvaditi virblu koja se menja a novu će postaviti i zašafiti rukom, pa zategnuti ključem. Rukom će zategnuti plavi prsten i vratiti masku na svoje mesto.

Zamena Virbli Cena

Odgušenje kanalizacije, vodovodnih cevi, odgušenje sudopere, kade, wc šolje su samo neke od usluga servisa SUPER VODOINSTALATER. Po potrebi radimo adaptaciju ili postavljanje kompletne vodovodne i kanalizacione mreže. Ugradnju svih sanitarija za kupatilo kao I za kuhinju. Nudimo kvalitet I povoljne cene zamene virble kao i ostalih vodinstalaterskih usluga. Radno vreme je svakoga dana 24 sata praznicima I vikendom u toku cele godine. Nakon završenih radova prostor ostavljamo čistim I urednim.

 

 

 

Pozovi 069 623 301