Vodoinstalater Rešava Sve Probleme

//Vodoinstalater Rešava Sve Probleme

Vodoinstalater rešava sve probleme nastale na vodovodnim i kanalizacionim instalacijama. Bilo da su potrebne redovne popravke kvarova ili hitne intervencije vodoinstalater rešava sve probleme kvalitetno brzo i profesionalno. Cena usluge vodoinstalatera zavisi od vrste kvara. Kad su Vam potrebne popravke u kupatilu kao i ugradnja sanitarija majstor dolazi isti dan.

Vodoinstalater rešava sve probleme

Vodovodna istalacija je nesumljivo jedna od najosetljivih i najsloženijih sistema u stambenom i poslovnom objektu. Možete da živite bez grejanja i klimatizacije ali živeti danas bez vode bilo bi veoma teško. Puno ima razloga da vodovodne i kanalizacione instalacije ne funkcionišu ispravno. Problemi se mogu javiti bilo kada danju ili noću i najčešće kada se tome najmanje nadate. U tim situacijama vodoinstalater rešava sve probleme koju su nastali kako bi ste se mogli vratiti obavljanju svakodnevnih obaveza. Neki od uobičajenih problema su:

Bučne cevi

Bučne cevi nisu toliko uobičajena pojava ali kada se dese imate razlog da pozovete vodinstalatera. Buka u vodovodnim cevima nastaje zbog visokog pritiska vode u sistemu. Problem se rešava ukoliko se uradi postavljanje ventila za vodu koji reguliše pritisak vode u cevima.

Problemi sa tuš baterijom

Ako curi tuš baterija na ručici najverovatnije je potrebna zamena tuš baterije. Ukoliko tuš ima slab pritisak vode velike su šanse da se nakupio kamenac na mlaznicama tuša. Ovaj tip problema najbolje će rešiti vodoinstalater. Čišćenje glave tuša dobro je za vaše zdravlje jer su nedavna istraživanja instituta za nauku o životnoj sredini utvrdili da glava tuša često sadži veliku količinu mikrobakterija koje mogu da izazovu plućne bolesti.

Wc šolja mogući problemi

Wc šolja je nephodan deo sanitarija u kupatilu. Kvar na wc šolji se može javiti u vidu curenja vode iz vodokotlića, lošeg ispiranja wc šolje ili začepljenja u odvodnoj cevi kanalizacije. Kada je intezitet zagušenja mali on se lako rešava ukoliko je nastla veća blokada vodoinstalater će odgušenje wc šolje obaviti pomoću sajle.

Zgušenje cevi

Različiti strani predmeti poput kose, sapuna, prljavštine, masnoća mogu začepiti odvod sanitarija. Lavabo u kupatilu i sudopera u kuhinji ima sifon u kome se skupljaju naslage prljavštine koje dovode do zagušenja. Neprijatni mirisi, slabo oticanje vode iz sanitarija ukazuju da je došlo do  zapušenja odvoda. Da bi se otklonio problem pozovite vodoinstalatera koji će vaše odvode dovesti u besprekorno stanje.

Vodoinstalater rešava sve probleme

Kvarovi na vodovodnoj instalaciji ne mora da u vama izazove stres i nervozu. Naš dobar i iskusan vodoinstalater može da reši svaki nastao problem vezan za vodovodnu i kanalizacionu instalaciju. Bilo da je to zagušenje odvoda, curenje cevi kanalizacije i vode ili zamena ventila za vodu kao i popravke i montaža sanitarija možete računati na našu pomoć. Usluge pružamo svim fizičkim i pravnim licima svakoga dana u toku cele godine. Pozovite nas i uverite se koliko smo veliki profesionalci u našem poslu.

Pozovi 069 623 301