Vodoinstalater Pruža Usluge Za Vreme Epidemije Korna Virusa

//Vodoinstalater Pruža Usluge Za Vreme Epidemije Korna Virusa

Vodoinstalater pruža usluge za vreme epidemije Korona virusa fizičkim i pravnim licima na bezbedan način. Vodoinstalater prilikom obavljanja intervencije nosi zaštitnu opremu i poštuje sve procedure koje propisuje SZO. Odgovorno pristupamo poslu kako se ne bi ugozila bezbednost po zdravlje naših klijenata i nas. Radno vreme je od 09 h do 16 h.

 

Vodoinstalater pruža usluge za vreme epidemije Korona Virusa

Pojavom Korona virusa u našoj zemlji i proglašenjem vanrednog stanja prilagodili smo se nastaloj situaciji. Stalno slušamo savete stručnih lica i primenjujemo ih tokom izlaska na teren. Majstori su adekvatno zaštićeni maskom, rukavicama i dezifekconi  sredstvom. Kada nas pozovete izložite nam problem kako bi smo znali koje je najbolje rešenje za vas i nas. Adekvatno ćemo 0baviti posao bez obzira da li su potrebne hitne intervencije vodoinstalatera ili redovna popravka kvara. Kako smo odgovorni i profesionalni u svom poslu posedujemo većinu potrebnih rezervnih delova da bi se intervencija obavila kvalitetno. Trudićemo se da tokom ovih teških vremena odgovorimo na svaki vaš zahtev. Savetujemo da popravke u kupatilu i kuhinji koje nisu hitne odložite do prestanka vanrednog stanja.

Kako sprečiti zagušenje sanitarija i kanalizacije dok traje pandemija Korona virusa

Svako nastalo zagušenje je problem u normalnim okolnostima a kamoli u situaciji u kojoj se nalazimo pod epidemijom Korona virusa. Iz dana u dan provodićemo sve više vremena u kući pa iz tog razloga povedite računa šte bacate u kanalizaciju i odvode i na taj nači sprečite njihovu blokadu. Ne koristite wc šolju kao kantu za odlaganje otpada i sa umivaonika, sudopere, tuš kabine pokupite dlake, masti i ostatke hrane kako bi se sprečila njihova blokada. U slučaju da voda sporije otiče iz sanitarija to ukazuje da će uskoro doći do zagušenja. Ako je zapušenje manjeg inteziteta pokušajte pomoću hemiskog sredstva ili vakum gume da rešite problem. Ukoliko ne možete sami da obavite odgušenje wc šolje, sudopere, slivnika ili neke druge sanitarije pozovite nas.

Šta raditi kada pukne cev za vodu u vreme virusa COVID 19

Kada primetite da je vaš zid vlažan i sumnjate da je nastalo pucanje vodovodnih cevi odmah zatvorite vodu na glavnom ventilu. Ova neprijatna situacija dok vlada virus COVID 19 traži hitno rešenje. Ukoliko u vašem domu postoji osoba koja ima povećan rizik da bi mogla da oboli od Korona virusa pre dolaska majstora treba da se izoluje u prostoriju kako bi bili sigurni da neće doćo do kontakta. Naši majstori preduzimaju sve zaštitne mere kako ne bi ugrozili zdravlje klijenata. Po vašem pozivu sanacija curenja vode biće obavljena u najkraćem mogućem roku.

Pranje ruku toplom vodom i sapunom je najbolja prevencija od Korona virusa

Preporuka epidemiologa je da se ruke češće peru što toplijom vodom i sapunom kako bi se izbeglo da se zarazite Korona virusom. U situaciji da bojler duže greje vodu a imate je u dovoljnoj količini nema potrebe pozivati majstora. Ukoliko vaš uredjaj uopšte ne greje vodu u kazanu postoji mogućnost da je potrebna zamena grejača na bojleru. Za bilo koji kvar koji nastane na vašem bojleru možete nam se obartiti.

Vodoinstalaterske usluge za vreme vanredne situacije zbog Korona virusa

Vodoinstalaterske usluge pružamo svakoga dana i u toku trajanja vanrednog stanja nastalog zbog pandemije Korona virusom. Naši majstori pridržavaju se svih mera koje su propisane od strane strčnih lica i svakodnevnko vrše kontrolu zdravstvenog stanja. Budite uvereni da se odgovorno ponašamo kako ne bi doveli u pitanje naše zdravlje a samim tim i zdravlje klijenata. Iza nas su bila teška vremena koja smo uspešno prebrodili. Nadamo se da će i ova epidemija ostati iza nas a mi iz nje izaći kao pobednici. Budimo odgovorni prema sebi i drugima i ostanimo u svojim domovima.

Pozovi 069 623 301